Jubilee задња а? Како е таму? Кај нас овде геријатрија, middle class и дечурлана. Многу мирна населба.
Не сум на задња ја,на 3 минутки пешачење од Queensbury станицата сум,Stanmore уствари ми е далеку

.Иначе и тука е мирно и тивко,нема гужви по автобуси и метро,али има многу од романија,па ко ќе испаднеш надвор се осеќаш ко у романија да си

.[DOUBLEPOST=1412453141][/DOUBLEPOST]
За да земеш возачка во ук што документи се потребни?Возачката од ук важи во држави каде воланот е од лева страна?
Во која банка е најлесно да се отвори сметка,каква картичка да се земе за почеток?
50 фунти,пасош или лична карта,слика,формулар или онлајн апликација,ова е за provisional,за full ти треба само provisional + counterpart(ова е лист каде ти ги пише категориите и ти ставаат казнени поени,али ќе се укине догодина,ќе биде електронски наместо лист хартија) и нормално положени теорија и пракса.Возачката ти важи низ цела ЕУ.
Мислам дека моментално barclays и hsbc отвараат сметки најлесно доколку ги имаш потребните документи.Barclays има една basic account, easycash сметка,добиваш дебитна картица со неа,али мораш да ставаш пари на сметката,иначе ќе ја затворат сметката доколку нема прилив на пари.Со тек на време можеш upgrade на некоја подобра опција.