Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди во некој женски манастир. Само не им кажувај дека ти е за привремено.Едноставно ќе си го променам мојот моментално бескорисен живот,ќе се наполнам со позитива,со мир,па кога ќе се вратам ќе имам сила да градам кариера.Така некако![]()
Ако ја викнат на интервју, гарант е примена. Само верба во Бог и сè е можно, Госпо ќе и помогне.Аплицирај замисли те одбијат самоубиствоАпликацијата ќе се разгледа ви благодариме после 1 недела влеговте во потесниот круг после 2 недели за жал не успеавте да влезете
![]()
Не примаат женски таму.На водно прашајги овие дуки сан или како беше
Едноставно ќе си го променам мојот моментално бескорисен живот,ќе се наполнам со позитива,со мир,па кога ќе се вратам ќе имам сила да градам кариера.Така некако![]()
Никој не бара да ги оправдуваш твоите одлуки и желби. Замоношувањето е смешно според мене и не е уопште начин за добивање на позитивна енергија. Башка и ако си го сметаш животот за бескорисен и без смисла сигурно таму нема да ја најдиш смислата. Ама ти си знаеш, возрасна си, сама одговараш за своите одлуки. Само да не биде после ко цурава што ја знам со муабети од типот, леле каква тортура беше тоа. Преиспитај се уште еднаш за ова.Сакам да го добијам одговорот на темава.До каде ќе стасаме ако ги објаснуваме и оправдуваме на секого своите желби и одлуки? До никаде.Така што ќе ви бидам благодарна,ако ме одслободите од такви прашања,понатака![]()
Покукавички чин од замонашување, еве не знам.
Ne go napisav za tebe go napisav za toj sto ja sozdade temava.^ Не би те читал дури да ми се деси ова
![]()
Предлагам намерава да им ја кажеш и на нив.Едноставно ќе си го променам мојот моментално бескорисен живот,ќе се наполнам со позитива,со мир,па кога ќе се вратам ќе имам сила да градам кариера.Така некако![]()