Новиот Nexus 6 [2014]

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Кај нас ќе почни од околу 38.000, што е повеќе од дупло на моменталната цена на 5ката. Ѕвер е, во ред, ама што е многу многу е.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Како разочаран корисник од Самсунг (Note 3) веројатно ова ќе ми биде следен телефон. Едвај чекам да излезе. Само ако не е многу поголем од мојов.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Кој како се навикне на големината на екранот, порано 5 инчен ми изгледаше многу голем, а сега ми е малку. Сигурно земам 6 сакам да сменам на изглед. На google ќе биде 649$
Сите што сте разочарани од големината купите си 5, еден другар зема за 220 евра. :D

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
ova e dzverot so ni trebase def...edvaj cekam da pomine nekoj mesec

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Сликано е со тест верзија, но сигурно камерата ќе е подобрa од онаа на Nexus 5
Не може да очекувате квалитетот да е како од nikon.
Ако сакате телефонот да го користите за сликање, а не ви е важно кој оперативен систем го има ете ви ги Lumia.

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
602
Ќе извадат некој fix за камерата гарантирам, хардверски е одлична, а за софтвер не се грижете сепак се работи за Гугл и за нексус серија ќе ја испеглаат гарант

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Не се замарајте воопшто за камерата со сток софтвер, ќе има милион апдејти/модови/апликации за неа, ќе извадат МАКСИМУМ од секако прекрасниот сензор IMX 214 F 2.0, при што во најмала рака (најлош случај) ќе биде еднаква на G3, а јас мислам дека ќе биде и подобра.

За цената, не го споредувајте со Nexus 5, нема смисла! ова е сосема поинаков уред, нема компромиси, фистински знаменосец, осетно поефтин од Note 4 кој му е единствениот конкурент.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Мене ме плаши што се случува деновиве со Nexus 5, по огласиве почнаа и по 200 еу да го продаваат. А премногу е рано за толку нагло да му падне цената.

Сега баш споредував димензии од она што е понудено како официјално, излегува дека Nexus 6 е за 5мм или пола сантим у превод поголем во должина и ширина од Note 4. :vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
јас сеуште сум заљубен во Нексус 6 и морам да го имам, но кај нас ќе биде со изгор цена на почеток. Ледиком стандард први ги носат телефоните кај нас, па цената ќе биде WOOOW.
Се мислам дали да го порачам од Австралија и овој кога ќе излезе

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
јас сеуште сум заљубен во Нексус 6 и морам да го имам, но кај нас ќе биде со изгор цена на почеток. Ледиком стандард први ги носат телефоните кај нас, па цената ќе биде WOOOW.

Па види колку ќе те фати со испорака и тука на царина не знам колку земаат. Најубаво е да најдеш некој што ќе доаѓа во Македонија пред нова година да ти го купи и донесе.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

"This phone is Georgeous, hands down. Im liking the midnight blue even more than black. I held the new moto x and note 4 today and i loved the way the moto x felt compared to the blockyness off the note 4. Build quality is legit as per usual of motorola. The moto x was MUCH smoother than the note 4. Must be Touchwiz lol"

gug1

њњ
Член од
14 мај 2011
Мислења
330
Поени од реакции
101

Има 5 други мобилари кој ќе го донесат пред ледиком.

Iphone 6 излезе во Петок, веќе во сабота беше во мкд.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom