Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
abe gleam juve na PC, a TV mi e zafaten sestra mi glea nesto filmovi ..Pa pusti Alfa be
26-27 zavrshi i ne, nema karti za so komiti xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe gleam juve na PC, a TV mi e zafaten sestra mi glea nesto filmovi ..Pa pusti Alfa be
26-27 zavrshi i ne, nema karti za so komiti xD
Normalno. Sto ima ti TV da pustas xDabe gleam juve na PC, a TV mi e zafaten sestra mi glea nesto filmovi ..
Ај тоа ама шо се дешава со Карачиќ, ГОРБОК, Тоскиќ некако изгубен ми беше, дали емоцинално кујзнае,Ау Штербик ѕверотиња,сам ги реши децана на Цељје.
veruvaj deka nema na Vesprem da im skine nisto ...Навикнете се на вакво судење, нема да ја заборави ЕХФ жалбата што им ја упати Самсоненко лани по мечот со Фленсбург.
Многу, многу битна победа. Целје сигурно ќе скине еден од Веспрем, РНЛ или Монпелје дома, Вардар уште веднаш е во плус со тоа.
Тоа е тоа, што и да се пише друго за мечов, Штербик ќе го одбрани.
Мислам Филип требаше да добие шанса на лев бек,Лацкович дур не доби црвен и Горбок беа камења.Штербик легендо, свака ти част. Карачиќ враќај се у форма иначе тешко нас вака. Душебаев одличен, на лев бек слабо, треба шанса да добие Фичо. Добро тргна сезонава, ќе отидат сите пари на апчиња сезонава, секоја утакмица драми мора да има..
Ја не грем, ја не грем, ја не грем, ја никамо не грем![]()
Нема ни на РНЛ...veruvaj deka nema na Vesprem da im skine nisto ...
Уште досаѓаш тука?Нема ни на РНЛ...