Фан клуб - РК Вардар

Au kakva utakmica, igraci shto bleskaa i igraci so epten bledo izdanie. Prv pat gi igram Vardar vo kladilnica i fakjam :)

Dibirov sosema sprotivno od poslednive 20tina mecevi, odlicen, dodeka Karacic podobro da ne vlezese ni ednash. Od druga strana, Pribak, igraciste, so nego sakam slika i dres....

Ау Штербик ѕверотиња,сам ги реши децана на Цељје.И Прибак изигра одлично,треба прв избор да биде зошто моментално е во подобра форма од Карачич кој денеска беше катастрофа.А најмногу ме разочара Горбок,подобро Лазаров да влезеше некоја минута сигурно некој гол ќе дадеше.

Навикнете се на вакво судење, нема да ја заборави ЕХФ жалбата што им ја упати Самсоненко лани по мечот со Фленсбург.

Многу, многу битна победа. Целје сигурно ќе скине еден од Веспрем, РНЛ или Монпелје дома, Вардар уште веднаш е во плус со тоа.

Тоа е тоа, што и да се пише друго за мечов, Штербик ќе го одбрани.

Штербик легендо, свака ти част. Карачиќ враќај се у форма иначе тешко нас вака. Душебаев одличен, на лев бек слабо, треба шанса да добие Фичо. Добро тргна сезонава, ќе отидат сите пари на апчиња сезонава, секоја утакмица драми мора да има..

Навикнете се на вакво судење, нема да ја заборави ЕХФ жалбата што им ја упати Самсоненко лани по мечот со Фленсбург.

Многу, многу битна победа. Целје сигурно ќе скине еден од Веспрем, РНЛ или Монпелје дома, Вардар уште веднаш е во плус со тоа.

Тоа е тоа, што и да се пише друго за мечов, Штербик ќе го одбрани.
veruvaj deka nema na Vesprem da im skine nisto ...

Штербик легендо, свака ти част. Карачиќ враќај се у форма иначе тешко нас вака. Душебаев одличен, на лев бек слабо, треба шанса да добие Фичо. Добро тргна сезонава, ќе отидат сите пари на апчиња сезонава, секоја утакмица драми мора да има..
Мислам Филип требаше да добие шанса на лев бек,Лацкович дур не доби црвен и Горбок беа камења.

АУУУУУУ ЛУДИЛОООООО
Какво славење после утакмица, сите не снимаа и се чудеа
Повеќе инфо покасно уште сум во шок[DOUBLEPOST=1411850489][/DOUBLEPOST]никамоР:icon_mrgr:
Ја не грем, ја не грем, ја не грем, ја никамо не грем:D:D:D

Ај ќе видиме дали нема.

---

Карачиќ е машката Јованка, откако се фати со таа плавата, формата му е ужасна. :icon_lol:

Игор е играчиште, прав спортист, верувам дека имаше само лош ден и ќе ја врати формата до следните поважни утакмици :)
Иначе и јас мислам дека Целје нема шанси да заврши со најмногу една победа во групата, и јас мислам дека ќе изненади. И да, Прибак гинеше денес, како само трчаше напред назад и покриваше, права легенда е на Вардар

Абе и Фленсбург немаше шанса против триото со кое го делеше Ф4 па видовме што се случи. Ај бидете негативни на друго место, навивачи сте или што

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom