Патријахалноста како неправеден систем кон жената

Член од
29 јуни 2014
Мислења
200
Поени од реакции
97
Ne samo so ja izmislil ,tuku mazi ja proizveduvaat ,fakt,Tuku pak izbegna da odgovoris od kade ovaa tvoja omraza sprema mazite.Tvojata najgolema greska e so si polna so predrasudi.Ne se site mazi isti isto kako i zenite.
пред малку реализирав дека ми е многу интерсно да ги нервирам мажите, а да не се лажеме, ова е лесно бидејќи навистина имате големо нежно его. Ќеф ми е.
Заклучив дека брилијантен начин на кој можам да го правам ова е со третирањето на мажите како они ги третираат жените. Не е пријатно, нели? :pipi:

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
пред малку реализирав дека ми е многу интерсно да ги нервирам мажите, а да не се лажеме, ова е лесно бидејќи навистина имате големо нежно его. Ќеф ми е.
Заклучив дека брилијантен начин на кој можам да го правам ова е со третирањето на мажите како они ги третираат жените. Не е пријатно, нели? :pipi:
A bas denes sum dobro raspolozen ne se sekiraj;)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Tell your EGO to go back in the kitchen, m'kay?

Благоев

The Spartan General
Член од
8 јануари 2014
Мислења
1.357
Поени од реакции
2.087
Мери Кјури=Marie Curie :pos:
Ова ко Тиери Хенри=Thierry Hernry
Резултат на модерното образование. Ем шуто, ем боде. :)

Инаку Марија Кири има добиено две нобелови награди, била студент на генерацијата на Сорбона, итн.

@Androdaira јас ако би бил како тебе хардкор феминистка би ја прочитала биографијата на Марија Кири напишана од Ева Кири, помладата ќерка на Марија.
Поголемата, Ирена Жолио Кири исто има добиено нобелова награда за хемија.

Најинтересен е фактот што, на крајот од 19ти век Марија можела да се иссели од Полска, да живее сама во Париз, и да се образува на Сорбона.

Последно уредено:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Poleka poleka...Acid masko e...Nego da se vratime na temata...!

Да, брилијантен е, ако имаш 12 годинки

Последно уредено:
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Мери Кјури=Marie Curie :pos:
Ова ко Тиери Хенри=Thierry Hernry
Професорката испрашувала за Марија Кири, а една ученичка кренала рака и рекла: Професорке, грешка сте, се вика Мараја Кери! :facepalm:

N

NikolaMKD91

Гостин
На Мери Кјури
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Да не мислиш Мараја Кери или можеби ... Марија Кири ? :pos:

Имаше тука на форумов еден момак Гоустлидер не убедуваше дека телегонијата е научно докажана. Мислам дека вие двајца патите од спротивната болест кога би се слеале заедно би биле идеално избалансирани.

Kajgana Shop

На врв Bottom