Патријахалноста како неправеден систем кон жената

• Креатор на темата Креатор на темата Pro Femmina
  • Време на започнување Време на започнување
Ne samo so ja izmislil ,tuku mazi ja proizveduvaat ,fakt,Tuku pak izbegna da odgovoris od kade ovaa tvoja omraza sprema mazite.Tvojata najgolema greska e so si polna so predrasudi.Ne se site mazi isti isto kako i zenite.
пред малку реализирав дека ми е многу интерсно да ги нервирам мажите, а да не се лажеме, ова е лесно бидејќи навистина имате големо нежно его. Ќеф ми е.
Заклучив дека брилијантен начин на кој можам да го правам ова е со третирањето на мажите како они ги третираат жените. Не е пријатно, нели? :pipi:

пред малку реализирав дека ми е многу интерсно да ги нервирам мажите, а да не се лажеме, ова е лесно бидејќи навистина имате големо нежно его. Ќеф ми е.
Заклучив дека брилијантен начин на кој можам да го правам ова е со третирањето на мажите како они ги третираат жените. Не е пријатно, нели? :pipi:
A bas denes sum dobro raspolozen ne se sekiraj;)

Tell your EGO to go back in the kitchen, m'kay?

Мери Кјури=Marie Curie :pos:
Ова ко Тиери Хенри=Thierry Hernry
Резултат на модерното образование. Ем шуто, ем боде. :)

Инаку Марија Кири има добиено две нобелови награди, била студент на генерацијата на Сорбона, итн.

@Androdaira јас ако би бил како тебе хардкор феминистка би ја прочитала биографијата на Марија Кири напишана од Ева Кири, помладата ќерка на Марија.
Поголемата, Ирена Жолио Кири исто има добиено нобелова награда за хемија.

Најинтересен е фактот што, на крајот од 19ти век Марија можела да се иссели од Полска, да живее сама во Париз, и да се образува на Сорбона.

Последно уредено:
Пффф до вчера кога ќе речев дај нож се враќавте со отварач за тегли...

Nice-try-now-make-me-a-sandwich1.jpg

Poleka poleka...Acid masko e...Nego da se vratime na temata...!

47a.jpg

Funniest_Memes_all-men-are-pigs_1545.jpeg

Да, брилијантен е, ако имаш 12 годинки

Последно уредено:
Мери Кјури=Marie Curie :pos:
Ова ко Тиери Хенри=Thierry Hernry

Професорката испрашувала за Марија Кири, а една ученичка кренала рака и рекла: Професорке, грешка сте, се вика Мараја Кери! :facepalm:

На Мери Кјури
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Да не мислиш Мараја Кери или можеби ... Марија Кири ? :pos:

Имаше тука на форумов еден момак Гоустлидер не убедуваше дека телегонијата е научно докажана. Мислам дека вие двајца патите од спротивната болест кога би се слеале заедно би биле идеално избалансирани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom