Милан - Јувентус |20.09.2014 20:45| Сан Сиро

Каков исход очекувате од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    116
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сериозно прашање пошто слабо следам Сериа А, дали има играч на Милан и Интер шо би влегол во стартна 11ка на Јувентус?

Видич од Интер на било кое место ...со оглед на системот кој го форсираат Јувентус 3-5-2 евентуално и Ковачич би влегол на местото на Пирло бидејќи е помлад,поспремен и побрз

Видич од Интер на било кое место ...со оглед на системот кој го форсираат Јувентус 3-5-2 евентуално и Ковачич би влегол на местото на Пирло бидејќи е помлад,поспремен и побрз
:pos::pos::pos::pos:

Aj odlogiraj se be :D

Daleku e Kovacic od Peerla.

Па и за Видиќ не сум сигурен, единствено место Бонучи, но на таа позиција е потребен некој кој е подобар во пас игра од Видиќ...

Јас не реков дека е подобар туку дека е физички поспремен и можи повеќе дуели да издржи..сепак Пирло е 30 и кусуро години а игра на заебана позиција

Де Шиљо може слободно да игра прв состав во Јуве на местото на Лихштајнер :icon_mrgr:

Сериозно прашање пошто слабо следам Сериа А, дали има играч на Милан и Интер шо би влегол во стартна 11ка на Јувентус?
Бонавентура може комотно место Тевез да игра прва постава,барем според мене

Сакатомо може да игра и лево и десно, Јувенташите може и да бираат. :D

Ќе беше интересен тренерскиот дуел на овие двајца лево ама ништо (n)
90862_427001_SF00000000_7891492_display.jpg

Јас сонував 2:1 и Мунтари црвен :icon_lol: Првото малку потешко да се случи, а за второто големи се шансите. :icon_mrgr:
ima nekoj golem koef da se stai deka ke ima crven na utakmicata? bilo koj da dobie seedno .. ? vikas ima dobar koef?

zemi pistol i upukaj se

Што сакам утре Морбидниот да си замине со три бода од Милано :icon_lol:...

Ај поозбилно, гласав за Јувентус од патриотски причини, но тоа не значи дека ќе се прошета низ Сан Сиро. Милан после подолго време има состав кој ветува многу и според мене очекувам на крај да заврши во топ 3 екипи, каде што ќе го истиснат Крофната од таа позиција која им ја носи Лигата на Шампионите.

Предностите на Милан се: Напаѓачкиот фудбал што го играат, заморот на играчите на Јувентус, домашниот терен
Додека негативните се : Сеуште навидум младиот и неуигран тим, и неискуството на Инзаги во дерби натпреварите.

Предностите на Јувентус се: Воиграниот тим, враќањето на CAROT, и огромната клупа што ја има на располагање Морбидниот.... + судиите, чисто онака да им го направам меракот на Интерашите и Миланезиве :icon_lol:

Негативности на Јувентус: Заморот од ЛШ, повредата на Пирло, полниот Сан Сиро

Како тоа играчите на Јувентус ќе биле изморени после цели три натпревари? :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom