Gоogle Nexus 5

• Креатор на темата Креатор на темата kAREV
  • Време на започнување Време на започнување
a6ebesy4.jpg
Прегледај го приврзокот 96335
Custom rom?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

od google si e ss ured, samo fb dropbox i twitter imat problemi

Јас имам нексус 5, и го имам проблемот со повици, дали некој успеа да дознае што е и дали го решил.

ние ќе можеме андроидот да го користиме за нешто повеќе од месец дена.

патем,на нексус 4 ќе вози новиот андроид ?

Да

Пресметај дали има помалку од 18 месеци од денот на пуштање во продашба до вчера, ако има ќе добие. Ако има повеќе не.

Има 18 месеци откако е пуштен нексус 4, но овој пат тоа правило нема да важи. Гугл официјално потврди дека и нексус 4 ќе добие Андроид Л заедно со нексус 5. Веќе има пуштено factory image од Гугл за 4ката.

kazete mi od kaj moze da kupam nexus 5ka nov 2014ta?

Кај може да се најде црвен ? Има некаде во Македонијава?

^LG G2 и не се мисли! А од каде го најде 17-18 илјади ? Сегде е поскап

^LG G2 и не се мисли! А од каде го најде 17-18 илјади ? Сегде е поскап
на ибеј се наоѓаат за таа цена па и пониска. Лг г2 многууу глупава тема ми имаат може да се стави андроид ром обичен?

Кога го конектирам со УСБ во лал топот не ми гo чита, пишува на телефонот дека е конектиран ама во Computer го нема Nexus 5 во Devices and drivers. Во Device Manager не ни можам да ги најдам драјверите, нема ни Other devices > Nexus 5 ни Andoid ADB Interface како обично. На телефонот ми е селектирано Media device (MTP).

на ибеј се наоѓаат за таа цена па и пониска. Лг г2 многууу глупава тема ми имаат може да се стави андроид ром обичен?

Какво прашање ти е ова :D

Tелефонот има огромна заедница - поддршка, може СВЕ да се стави, мојот е модиран до несвест. Имаш тема на it.com.mk клуб на сопственици, ќе најдеш све што те интересира.

Иначе најлош изглед/тема некогаш, се согласувам, ромот од G3 изгледа далеку подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom