Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Сврти некоја страна поназад или види го аватарот на HristijanWR10
Жената на Клеверли е таа.
Али ме пресмеа :D

Да бе,во тек сум со темава,баш се загледав во типката и смислував план како да ја киднапирам.Не знам што бара со шупак ко Клеверли :D

Да бе,во тек сум со темава,баш се загледав во типката и смислував план како да ја киднапирам.Не знам што бара со шупак ко Клеверли :D
хех, Клеверли прво беше со една налик онаа на Ешли Јанг па кога започна супер да игра за нас тогаш 2011 година се фати со оваа, му роди дете и го има врзано за навек финансиски :icon_lol:

него да бе Ешли Јанг кога ќе си оди што ќе се прави за неговата :icon_lol:[DOUBLEPOST=1409334087][/DOUBLEPOST]
10653368_10152403602442746_4358066507304176500_n.jpg
ако му работи кликерот (а му работи) треба да се клади со двајцава кој ќе даде повеќе голови или да им стави долни прагови на голови. Евра затоа беше легенда, пред почеток на сезона на сите им праел табели со асистенции и голови и тие што немало да ја исполнат нормата частеле.

Неј нешто смешна сликата, ама ного јако меј тоа Ди Марија ка вике "eеee и?" :D

Aли фацата на Анѓеле на последната слика е ко Ван Гал да му кажал дека no more Џеоргина

Ако си оди Андрес Линдегард можно е Серхио Ромеро да биде негова замена.
Louis van Gaal wants to sign another Argentinian in Sergio Romero as back-up for David de Gea. [via @AlfredoPedulla]

Шел да не му се спонзори на ЛВГ? :D
Дај уплатете му часови по англиски оти и Почетино го има заебано овој
Знае да збори само изговорот му е како германски да зборува. Нормално е тоа, и ти сега да почнеш да подзборуваш на холандски ќе се кочиш онака :)

Знае да збори само изговорот му е како германски да зборува. Нормално е тоа, и ти сега да почнеш да подзборуваш на холандски ќе се кочиш онака :)

Не заебавај цело време меша времиња и прво трето лице еднина множина :D
Иначе германскиов(холандскиот) нагласок му е заебан :)

Огден вика Блинд ќе дојде до дедлајн деј и за Стротман ќе одлучеле да виделе во каков фитнес ќе се врати по повредата. Мене ми е супер ова (y)

Како стојат работите за утре?
Ке стартува Ди Мариа кај ке игра во 3-5-2 или ќе менува ЛВГ?

Како стојат работите за утре?
Ке стартува Ди Мариа кај ке игра во 3-5-2 или ќе менува ЛВГ?
појма неаме, тРохо нема работна дозвола, Шо не е фит, врска немаме што ќе биде, ништо не кажува.

Cristiano tells Portuguese TV: "I'm not in football to make friends. The only coach I maintain a friendship with is Ferguson, no one else".
уффф :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom