Апсурдни модни трендови

29890125085311496596514.jpg

Имаше еден период кога машките врзуваа маички и џемпери околу вратот како Бетмен на хероин.
Сериозно,ретардиран си?

И ми се повраќа од шпиц штиклата со метална капа напред или шо и да е.
Сите ги носат бре! Замисли да ги облече некоја со 43ка копито. Да поткрене нога,ладно оружје,око ќе истера.

Црвен кармин, и кому стои и кому не. Абе од 15 до 45.
Нокти со шпицаста форма....нема такво смајли шо блуе и се*е истовремено за да си ја искажам емоцијата кога ке видам женска со такви нокти.
Згора и долги.
Згора и нацртани некако НИКАКО со златни цвеќенца и циркончиња... Добро бе мајкуму, како бришете гз со тие КАНЏИ?

Црвен кармин, и кому стои и кому не. Абе од 15 до 45.
Нокти со шпицаста форма....нема такво смајли шо блуе и се*е истовремено за да си ја искажам емоцијата кога ке видам женска со такви нокти.
Згора и долги.
Згора и нацртани некако НИКАКО со златни цвеќенца и циркончиња... Добро бе мајкуму, како бришете гз со тие КАНЏИ?

Најтрагично е што стварно се во мода, кај секоја втора ги гледам.

Најтрагично е што стварно се во мода, кај секоја втора ги гледам.

Не знам јас дека од помало местенце, и кога ке се каже нешто е во тренд, абе сите по дифолт тоа и готово. Униформираност - можда тоа е најомразениот моден детал.

Ама конкретко канџиве...и особата ми се одмилува и животот.

Не знам јас дека од помало местенце, и кога ке се каже нешто е во тренд, абе сите по дифолт тоа и готово. Униформираност - можда тоа е најомразениот моден детал.

Ама конкретко канџиве...и особата ми се одмилува и животот.

Нема врска мало или големо место, еве јас на факултет колешките ги гледав, буквално секоја втора ги имаше тие нокти, а колешките се од секаде нели. Кутрите пенкалото едвај го држеа. Не ми е јасно само на тастатура како куцаат. :D

Нема врска мало или големо место, еве јас на факултет колешките ги гледав, буквално секоја втора ги имаше тие нокти, а колешките се од секаде нели. Кутрите пенкалото едвај го држеа. Не ми е јасно само на тастатура како куцаат. :D
Ја би да ги прашам како функционираат во животот со тоа, и како ја одржуваат личната и хигиената на ноктите, пошто одоздола..несакам ни да мислам :sick:

Не знам јас дека од помало местенце, и кога ке се каже нешто е во тренд, абе сите по дифолт тоа и готово. Униформираност - можда тоа е најомразениот моден детал..

Зборот мода доаѓа од зборчето модалитет, кој што значи општо прифатен начин на правење на нештата или униформираност. So.. :confused:

Зборот мода доаѓа од зборчето модалитет, кој што значи општо прифатен начин на правење на нештата или униформираност. So.. :confused:
Фала што ме надополни. Шо те збуни? Најомразен моден детал ми е општоприфатениот начин на правење на нештата, во случајов, претопување во масата и новите трендови.

Фала што ме надополни. Шо те збуни? Најомразен моден детал ми е општоприфатениот начин на правење на нештата, во случајов, претопување во масата и новите трендови.

Не ме збуни, тебе најомразен дел од севкупната гардероба ти е модерната, simply as that. :D

Не ме збуни, тебе најомразен дел од севкупната гардероба ти е модерната, simply as that. :D
Simply as that до некаде
Мене најомразен детал од севкупните модни трендови моментално тука на просторов ми е се општоприфатените црвени муцки и канџи.
Ама тоа ваљда го прочита.
Модерна гардероба женска ние тука немаме. Имаме турски и грчки квази трендови, и да, модерната гардероба по бутиците што секоја втора трета ги има ми се омразени исто така,ако мислеше на таа модерна гардероба. Повеќе сакам класични,вонвременски ствари шо ќе можам да ги носам на мене и наредното лето, и наредното.
Убаво се сфативме :pipi:

Спортска патика вон спортска дешавка.

Као, ај да ви дојдам со оксфордки да играме баскет, ако ли?

Едно време, дизајнериве почнаа да форсираат нечупани веѓи изглед. Ги пуштаа манекенките на модните писти со споени, несредени веѓи, а приметувам кај многу девојки кај нас, дека го практикуваат овој моден "look".
Страшно.
tumblr_nbzcjadTMq1s2u5iwo1_500.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom