Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.456
- Поени од реакции
- 35.243
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Црвен кармин, и кому стои и кому не. Абе од 15 до 45.
Нокти со шпицаста форма....нема такво смајли шо блуе и се*е истовремено за да си ја искажам емоцијата кога ке видам женска со такви нокти.
Згора и долги.
Згора и нацртани некако НИКАКО со златни цвеќенца и циркончиња... Добро бе мајкуму, како бришете гз со тие КАНЏИ?
Најтрагично е што стварно се во мода, кај секоја втора ги гледам.
Не знам јас дека од помало местенце, и кога ке се каже нешто е во тренд, абе сите по дифолт тоа и готово. Униформираност - можда тоа е најомразениот моден детал.
Ама конкретко канџиве...и особата ми се одмилува и животот.
Ја би да ги прашам како функционираат во животот со тоа, и како ја одржуваат личната и хигиената на ноктите, пошто одоздола..несакам ни да мисламНема врска мало или големо место, еве јас на факултет колешките ги гледав, буквално секоја втора ги имаше тие нокти, а колешките се од секаде нели. Кутрите пенкалото едвај го држеа. Не ми е јасно само на тастатура како куцаат.![]()
Не знам јас дека од помало местенце, и кога ке се каже нешто е во тренд, абе сите по дифолт тоа и готово. Униформираност - можда тоа е најомразениот моден детал..
Фала што ме надополни. Шо те збуни? Најомразен моден детал ми е општоприфатениот начин на правење на нештата, во случајов, претопување во масата и новите трендови.Зборот мода доаѓа од зборчето модалитет, кој што значи општо прифатен начин на правење на нештата или униформираност. So..![]()
Фала што ме надополни. Шо те збуни? Најомразен моден детал ми е општоприфатениот начин на правење на нештата, во случајов, претопување во масата и новите трендови.
Simply as that до некадеНе ме збуни, тебе најомразен дел од севкупната гардероба ти е модерната, simply as that.![]()