Kiko Vrsnik Masina (nov.pocetok)

[DOUBLEPOST=1405621015][/DOUBLEPOST]
E toj je toj aj misleja djaka taj je rpovi odgovar napukana kosila u trenjajrki i kato blqva ce se motam okog vas :D
Кај ќе се моташ бе, да би змии те замотале. :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1405643915][/DOUBLEPOST]

Кај ќе се моташ бе, да би змии те замотале. :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1405643915][/DOUBLEPOST]
Ae na mamati u pute da ga namotam be culi .
abe nema vie da mi ga unistitite so tie vasi komnetari forumo i da mi ga naserete kako sto sakate ke izumete vie toj sto stega namislile i toj za brzo vreme i a ti isto razbraliii aj smao pisi uste edn komnetar da ti pokazu ja sto znaci zmii da te motat :D[DOUBLEPOST=1405910998][/DOUBLEPOST]
За следното клипче облечи се во алишта прилепени за тело со принт тигар, да бидеш ко певаљка од Ѕвезде Гранда :)
moze be brat samo za tebe specijalno

1486826_255546121269263_1519169553_n.jpg

Петел голошија

Де бе ама сте глупи па вие со тоа коментарите, `за гревој` `иди лечи се` `ментален си` `да умреш` и слични глупости. :facepalm:[DOUBLEPOST=1405953581][/DOUBLEPOST]
Кико Вршник Машина и НЕЈМААААААААААААААААААААААААРРРРРРРРРРРРРРР :vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos::cuc::cuc::cuc:

Напрај ја фризурата на Роналдо 2002-ра што беше хит жити фармерките до цицки кренати и која сакаш од форумов у сабота на балада ќе ти ја донесам!

Носа носа кај сакаш носи ја!

Видеата се пример за тоа што се дешава кога ќе јадете непроверени психоделични печурки по шумите без никаква дозвола и информација за истите.
Препорачувам темава да се префрли во подфорумот здравје под наслов "Психоделични печурки и нивни реакции", а мислењата од креаторот да се избришат како резултат на добра воља према читателите.

Кој е бе овој?
Brat ti be ????[DOUBLEPOST=1406657363][/DOUBLEPOST]
Видеата се пример за тоа што се дешава кога ќе јадете непроверени психоделични печурки по шумите без никаква дозвола и информација за истите.
Препорачувам темава да се префрли во подфорумот здравје под наслов "Психоделични печурки и нивни реакции", а мислењата од креаторот да се избришат како резултат на добра воља према читателите.
A jas mislam deka treba vakvite kako vas forumcii sto komentiraat gluposti i sto stavaat sekakvi dvolicni komentari da ve izbrisat zasekogas od ovaa forumot i da ne postoite jas samo toa znam da taka nema da gi upropastuvate furmite i site naslovi na kajgana forumot .a ovaa so pecurkite vie nemate ni poim na kakvi pecurki kje naidete . :D :D :D :D

A jas mislam deka treba vakvite kako vas forumcii sto komentiraat gluposti i sto stavaat sekakvi dvolicni komentari da ve izbrisat zasekogas od ovaa forumot i da ne postoite jas samo toa znam da taka nema da gi upropastuvate furmite i site naslovi na kajgana forumot .a ovaa so pecurkite vie nemate ni poim na kakvi pecurki kje naidete . :D :D :D :D
А јас мислам дека редно време е да научиш да пишуваш на тастатура...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom