Навивач остана без дланка на дербито Пелистер-Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата Carlitob
  • Време на започнување Време на започнување
од овој агол така изгледа има повеќе снимки на едната се гледа како ја одзема од полицаец, на ова изгледа дека од земја па после миу се заканува на полицајците дека ќе им фрли бомба

Јас повеќе добивам впечаток дека сака да им укаже на тоа дека им има испаднато бомба помеѓу луѓето.

Па ако замавнуваш со рака во која држиш бомба кон полицајци то сигурно не значи “ВО СРЕДА МИ Е РОДЕНДЕН ПА ПОВЕЛЕТЕ ДА ВЕ ПОЧЕСТАМ“
Замавнува кон полицијата или не знае што да прави со бомбата во паника?

Убаво се гледа како му ја зема на полицаецот
Не мора да си експерт
Treba apla da si izbegan u mozokot, za da u situacija koga imas perfektna snimka od TERA a ti sega da se fakas za snimkata od MVR od agol kade nisto ne se gleda odnosno MVR se obiduva da si go istera svoeto bidejki takov im e agolot.
Znaci istata slucka na TERA ja imas od daleku podobar agol, sega primeti deka ne ti odgovara teorijata pa se svrte na spinerskata snimka od MVR koja ripna u daden moment i ne go pokazuva turcin kako se spusta do zemja, a prethodno gleda vo taa tocka nekolku sekundi.

Sto ne ti e jasno tuka ? Ili uste si raspolozen za spinuvanje. Ja izvini ali nemam retardirana ameba u glava pa da ti padnam na muabetov, a iskreno i nema ni da ti dozvolam da go propagiras so ogled deka ima ebana snimka na televizija, snimka za koja ti do preeska go potese, a sega koga jasno se vide kako stojat rabotite, se prefrlas na izmonitrana snimka od MVR kade Turcin pomegju 6ta i 8ma sekunda famozno se teleportira u kadar, ali sreka za nas a za zal na mvr, e toa sto za istiot moment ima drug kadar, snimen od Tera, needitiran.

Abe eve i neka bide relevantna snimkata od MVR, manje bitno, onaa na TERA e 100 pati podobra i 100 pati pojasno pokazuva sto i kako e, snimka za koja ko sto rekov, do preeska ovde ni zborese kakva bila, kolku bila dobra i slicno.

Од кај знаеш дека им се заканува? И да рекол нешто нема шанси да се чуе на таа галама и свиркање. Јас колку што гледам, повеќе е паника кај него, не знае што да прави, затоа што знае дека ќе се активира секоја секунда.
за 2 секунди се активира тој ја мавка појќе од 5, и не му ја дава на други, се тргачат околу неа кој да ја земе.... ете замисли меѓу нас бомба и сите сакаме да ја земеме, па ти ја земаш не ја пушташ од рака.. јас се обидувам да ти ја земам ти не даваш се тргаш, не ја испушташ....
батка, ако си во таква ситуација ќе ја џиткосаш најдалеку шо можеш нема да ја браниш некој да не ти ја земе.

од овој агол така изгледа има повеќе снимки на едната се гледа како ја одзема од полицаец, на ова изгледа дека од земја па после миу се заканува на полицајците дека ќе им фрли бомба

од кај примети дека се заканува... типот цел клип го пратам како пробува да смири ситуација и воопшто не изгледа агресивен, од кога ја зима бомбата (најверојатно од земја) во паника пробува да им даде до знаење на џандарите дека им паднала, но поради големата гужва и стампедото се спушта надоле на трибината понатака нема покажано .... јас искрено вака го доживеав клипот (али секој со своето). Дури на момент ми се чини како да сака да му ја подаде на џандарот ама поради гужвата неможе.

A kako ja odzel? Posto prethodno pisa deka toj stoel najgore i ne se mesal vo tolpata? Ejjjj zakon supermen imalo vo komiti. Baska ne otvarajte temi kako demek prosvercuvana od nas bila koga poznavacite na makedonskiot fudbal znaat deka nemozes da vneses metalna paricka, a ne pak bomba od tolkav razmer.
abe prethodno zborese kolku e brilijantna snimkata na TERA, kako gledal on, kako nie ke sme videle, pa zbori Turcin ja zemal od nekoj drug clen na Komiti, pa ja otkako ja vidov snimkata i pisav deka Turcin poveke od jasno ja zima bombata od zemja i ne ja krade, on da rece, ej abe eve ti druga snimka, onaa od MVR, jasno se gleda tuka deka ja krade od EBR. :pos:
Se ispinuva samiot :cool:
Klasicna busted situacija.

Замавнува кон полицијата или не знае што да прави со бомбата во паника?
Во паника нема ни да ја земеш. А камоли да ја мавкаш држиш в раце не даваш да ти ја земат пак мафташ... же ја фрлиш шо побрзо и нема ни да гледаш кај си ја фрлил

https://www.youtube.com/watch?v=x1jaB3VT7Yc
Убаво се гледа како ја зема од од земја
Да овде се гледа, и се гледа дека другите навивачи пуштаат раце према бомбата (дали сакале да му ја одземат?) и тогаш вероатно е повлечен осигурачот.

Прашање е зошто направил погрешна проценка и толку долго време ја држел в рака.
Друго прашање е што бара полицијата таму, а го знаеме одговорот.

Како и да е ова е несреќен случај а кој ќе биде одговорен...

Ja izvini ali nemam retardirana ameba u glava pa da ti padnam na muabetov, a iskreno i nema ni da ti dozvolam da go propagiras so ogled deka ima ebana snimka na televizija, snimka za koja ti do preeska go potese, a sega koga jasno se vide kako stojat rabotite, se prefrlas na izmonitrana snimka od MVR kade Turcin pomegju 6ta i 8ma sekunda famozno se teleportira u kadar, ali sreka za nas a za zal na mvr, e toa sto za istiot moment ima drug kadar, snimen od Tera, needitiran.
PHOTOSHOP!

abe prethodno zborese kolku e brilijantna snimkata na TERA, kako gledal on, kako nie ke sme videle, pa zbori Turcin ja zemal od nekoj drug clen na Komiti, pa ja otkako ja vidov snimkata i pisav deka Turcin poveke od jasno ja zima bombata od zemja i ne ja krade, on da rece, ej abe eve ti druga snimka, onaa od MVR, jasno se gleda tuka deka ja krade od EBR. :pos:
Se ispinuva samiot :cool:
Klasicna busted situacija.
Interesno e kako clenovite sto ne se navivaci na sekoja strana imaat razlicna teorija, da ne bese tragicno ke bese smesno...

А што ако ја земал, видел дека осигурувачот го нема и ја држи цврсто (нели во тој случај не се случува детонација). Не сум стручен за ова, ама некој пиша претходно дека доколку се држи така нема да експлодира. А и ти тоа што велиш дека ја држел 5 секунди, а детонацијата е после 1-2 секунди, можеби укажува на тоа дека сакал цврсто да ја држи и да им ја предаде или не знам што.

Абе Турчин кога беше надвор од Македонија бил на курс нa ЕТА и така е истрениран да реагира вака да не биде сумлив.

од кај примети дека се заканува... типот цел клип го пратам како пробува да смири ситуација и воопшто не изгледа агресивен, од кога ја зима бомбата (најверојатно од земја) во паника пробува да им даде до знаење на џандарите дека им паднала, но поради големата гужва и стампедото се спушта надоле на трибината понатака нема покажано .... јас искрено вака го доживеав клипот (али секој со своето). Дури на момент ми се чини како да сака да му ја подаде на џандарот ама поради гужвата неможе.
Ај види тие мигови од 1:27 натаму кога им даде на знаење на полицијата дека им паднала бомбата и кога полицаецот се обиде да ја земе шо прави??

А) Му ја дава на полицаецот
Б) Се трга и не ја дава на полицаецот

Да овде се гледа, и се гледа дека другите навивачи пуштаат раце према бомбата (дали сакале да му ја одземат?) и тогаш вероатно е повлечен осигурачот.

Прашање е зошто направил погрешна проценка и толку долго време ја држел в рака.
Друго прашање е што бара полицијата таму, а го знаеме одговорот.

Како и да е ова е несреќен случај а кој ќе биде одговорен...
Според снимката ми делува како паника. Делува ко да ја зема од земја и мене делува збунето скрос и два-тројца околу него изгледаат подеднакво испаничени.

Овој па му пропадна теоријата дека ја земал од полицаецот сега се фати за тоа што направил со бомбата од кога ја земал. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom