R
Rigel Kent
Гостин
Свевсен ли си ако дечково вака не реагирал ќе имало поголеми последици
Овде ние можеме само да претпоставуваме што се случувало , најдобро знаат како дошло до тоа тие што биле присутни таму .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свевсен ли си ако дечково вака не реагирал ќе имало поголеми последици
. Па луѓе, дали е возможно здрав,прав,радосен, среќен одиш да гледаш фудбал, да навиваш,преубава атмосфера со многу народ... и за миг излегуваш инвалид
од кретени и идиоти и што ин е дадено за право да спроведуваат јавен ред и мир т.н. полицајци. Па зар не може да се најде некое решение да се седне и разговара за проблемов што го имаме полиција-навивачи на англиски начин? Каде одат луѓево на фудбал или на кланица? Ова е веќе трагедија.... се надевам дека дечкото ќе смогни сили ова да го преброди.... голема почит и до Чкембари за помошта што им ја пружија на повредените. Се надевам дека ќе ме фати сон после овај хорор...
Imash od prisutni shto bile tamu komentari deka deckoto sakal da ja frli bombata na strana za da ne nastrada pogolem del od grupata.Овде ние можеме само да претпоставуваме што се случувало , најдобро знаат како дошло до тоа тие што биле присутни таму .
Тие што претходните слики ги гледале со едно око ич нека не го отвараат овој линк.Според ова што може да се види на втората слика на линков може да се заклучи дека за жал нема спас за раката на дечкотоТие што претходните слики ги гледале со едно око ич нека не го отвараат овој линк.
http://ultras-bulgaria.net/ujas-v-makedoniq-sled-policeiska-namesa/
Стварно не ми е јасно како не се превиткуваше од болка туку одеше со таква повреда , јака му душа.
Кога ќе се случи ваква тешка повреда ти си во шок не чуствуваш болка.......допрва доаѓа тешкото за него...се надевам дека ќе издржи со господ напред.Стварно не ми е јасно како не се превиткуваше од болка туку одеше со таква повреда , јака му душа.

ејј кој дебили,кои мизерии од луѓе,одвај еден од тие претпоставените на терен виде шо е работата па им нареди да го пропуштат....

раката до лактот изгледа ќе му биде ампутирана,а со тоа ќе биде и неспособен за работа и се останато за нормален живот...
Срце ме боли кога гледам што му се случи денес во Битола на дечково.раката до лактот изгледа ќе му биде ампутирана,а со тоа ќе биде и неспособен за работа и се останато за нормален живот...
Ова не е точно , разнесена е само дланката , зошто до лакт би се ампутирало ??