Лесно е да се курчиш кога знаеш дека имаме забрана и на патарина да не поминеме, а не пак Тетово да влеземе![]()
A ja neznam ti pa so se objasnues so legendive

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лесно е да се курчиш кога знаеш дека имаме забрана и на патарина да не поминеме, а не пак Тетово да влеземе![]()
У патарина сме го немале забрана, седи кец.Каква забрана имате у патарина, таква каква што имавме ние лани втората утакмица у Скопје?
Телетабиси се затоа.A ja neznam ti pa so se objasnues so legendive![]()
Во месец дена на профил да носиш слика од Пелистер , а јас ќе клам од кој сакаш дали од Вардар или од МиравциСлободно еве ти давам предност во што сакаш ти во тоа ќе се кладиме.
Готово бе , договорено.Во месец дена на профил да носиш слика од Пелистер , а јас ќе клам од кој сакаш дали од Вардар или од Миравциили од некој 6-ти.Ама нема да идам во можност после утакмицаако изгубам па нека биди да се клај од 12 Август до 1 Октомври . Бива ?
Абе ние одвишок пари имаме па ќе правиме секој втор викенд ексукурзии а??До кога ке се вадат причи забрани,патарини... Кога у земjaва ке се организира гостуванье со иденье ден-два порано пред утакмица ? Секогаш се бара изговор,а начини за гостуванье има али пак на патарина ве дупат jбг...
Царе колку пари ти требаат за два дена у Тетово ? Имаш каj да спиеш каj браката, ти треба за jаденье само.. Нема кафе да пиеш на кеj два дена и ете ти пари... Kажале забрана имало и не идеме... Види како функционираат секциите на Делиje, Гробари,Торцида по 300км пат за утакмица скоро секоj викенд, а тебе ти се проблем 200-300 денари кои ги трошиш на кафе, диско итн.. Срамота е да се бараат изговори.. Ради тоа тифо сцената е на дното.. Тифо сцена коja функционира само од измислени приказни, муабети, закани без акциja..Абе ние одвишок пари имаме па ќе правиме секој втор викенд ексукурзии а??
Вардар го живее сонот
Go delam i jas istot mislenje deka za da ima mir vo dvete kuki ke si izigraat miroljubivo so po eden gol vo dvete mrezi samo me plasi oti nema koj od kaj nas da daj golСпоред мене чиста НУЛА е утакмицата...
Или 0-0 или 1-1 точен резултат...
Според мене победник ќе има, ако тепа Вардар 0:2 или ние некако 1:0.Go delam i jas istot mislenje deka za da ima mir vo dvete kuki ke si izigraat miroljubivo so po eden gol vo dvete mrezi samo me plasi oti nema koj od kaj nas da daj gol
p.s.ova vazi ako en bide sudija nekoj od nivnite ...ne mozam na ffm.mk da go otvoram pdf fajlot od deligiranjeto aj ako saka nekoj neka vidi koj ke bidat sudii![]()
Зборам за летните подготовки, ФК Вардар има најголем буџет, кој иде скоро до 3м евра, има најскап тим, имаше одлични подготовки, ако тоа не е сон за македонската прва лига.. тогаш не знам што е.Многу неамбициозно од страна на тој што ја отворил темата, ако сонот на Вардар е да завршат 5-6то место во лига алал им вера..