Velix
Kirk Hammett
- Член од
- 18 мај 2012
- Мислења
- 677
- Поени од реакции
- 207
А знаеш каде има низ Македонија BICYCLE карти?Obicni :p
Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2
А знаеш каде има низ Македонија BICYCLE карти?Obicni :p
Imas tema Bicycle karti vidi vo hobi nekade beseА знаеш каде има низ Македонија BICYCLE карти?
Да, да ја видов. Пишуваше во бензинските на Макпетрол ама јас проверив во две и ми кажаа дека имало но сега немаат. Дали знае некој друг каде можам да најдам? Нека е Скопје нема проблем за мене само кај има...Imas tema Bicycle karti vidi vo hobi nekade bese
LadoroДа, да ја видов. Пишуваше во бензинските на Макпетрол ама јас проверив во две и ми кажаа дека имало но сега немаат. Дали знае некој друг каде можам да најдам? Нека е Скопје нема проблем за мене само кај има...
Може да ми кажеп каде се наоѓа или нешто со слики да ми објасниш?Ladoro
http://i.imgur.com/3xgYoD7.pngМоже да ми кажеп каде се наоѓа или нешто со слики да ми објасниш?
А во кој да проверам во Ладоро или Рекорд?http://i.imgur.com/3xgYoD7.png
црвеното ти е рекорд
плавото ти е ладоро (ако памтам убаво)
не гарантиран дека сеуште работи одамна не сум поминал
Па ладоро ти реков хахаА во кој да проверам во Ладоро или Рекорд?
Не, не сум од Скопје, ама можам да пратам по некој пријател кој ќе доаѓа во Скопје. [DOUBLEPOST=1400863185][/DOUBLEPOST]И другар уште ова да те прашам и толку. Ако можеш да ми објасниш кога стигнуваш во Ладоро на кој кат се продаваат картите, која продавница... малку во тоа ако може, бидејќи сигурно е голем објект.Па ладоро ти реков хаха
Рекорд е станица автобуска...не продавница.
Од скопје си?
Да, да ја видов. Пишуваше во бензинските на Макпетрол ама јас проверив во две и ми кажаа дека имало но сега немаат. Дали знае некој друг каде можам да најдам? Нека е Скопје нема проблем за мене само кај има...
Ладоро затвори пред три години.Ladoro
Да, да ја видов. Пишуваше во бензинските на Макпетрол ама јас проверив во две и ми кажаа дека имало но сега немаат. Дали знае некој друг каде можам да најдам? Нека е Скопје нема проблем за мене само кај има...
Обични се сите што не се bicycle? Или под bicycle подразбираш Poker size а под обични bridge size на карти?Незнам зошто толку барате bicycle карти, јас не осеќам никаква разлика помеѓу обични и bicycle...
Не велам дека е тип, ама ти викам за овие плавите од bicycle значи луѓе викаат дека тие се добри за правење трикови со карти ама јас не осеќам некоја разлика освен кога се свежо отворени мазни се и лизгаат ама после некое време се прават како да се 100 години стари...Обични се сите што не се bicycle? Или под bicycle подразбираш Poker size а под обични bridge size на карти?
Bicycle се марка на карти, не тип на карти.