Трикови со карти

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Imas tema Bicycle karti vidi vo hobi nekade bese ;)

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2
Да, да ја видов. Пишуваше во бензинските на Макпетрол ама јас проверив во две и ми кажаа дека имало но сега немаат. Дали знае некој друг каде можам да најдам? Нека е Скопје нема проблем за мене само кај има...:)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Да, да ја видов. Пишуваше во бензинските на Макпетрол ама јас проверив во две и ми кажаа дека имало но сега немаат. Дали знае некој друг каде можам да најдам? Нека е Скопје нема проблем за мене само кај има...:)
Ladoro

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Може да ми кажеп каде се наоѓа или нешто со слики да ми објасниш? :)
http://i.imgur.com/3xgYoD7.png

црвеното ти е рекорд
плавото ти е ладоро (ако памтам убаво)
не гарантиран дека сеуште работи одамна не сум поминал

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Па ладоро ти реков хаха
Рекорд е станица автобуска...не продавница.
Од скопје си?
Не, не сум од Скопје, ама можам да пратам по некој пријател кој ќе доаѓа во Скопје. :)[DOUBLEPOST=1400863185][/DOUBLEPOST]И другар уште ова да те прашам и толку. Ако можеш да ми објасниш кога стигнуваш во Ладоро на кој кат се продаваат картите, која продавница... малку во тоа ако може, бидејќи сигурно е голем објект. :)

Последно уредено:

hnv

Член од
14 ноември 2010
Мислења
91
Поени од реакции
14
Има во Битола bicycle карти?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ладоро затвори пред три години. :)

Само Макпетрол бензински сега, или преку интернет (ebay), уште поисплатливо е така.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85

Нарачај од интернет господ да те види, за парите што ќе ги фрлиш тука ќе добиеш 2-3 шпила плус.

VisualBasic2008

Хобист
Член од
4 март 2012
Мислења
196
Поени од реакции
46
Незнам зошто толку барате bicycle карти, јас не осеќам никаква разлика помеѓу обични и bicycle...

D

Daedalus

Гостин
Незнам зошто толку барате bicycle карти, јас не осеќам никаква разлика помеѓу обични и bicycle...
Обични се сите што не се bicycle? Или под bicycle подразбираш Poker size а под обични bridge size на карти?

Bicycle се марка на карти, не тип на карти.

VisualBasic2008

Хобист
Член од
4 март 2012
Мислења
196
Поени од реакции
46
Обични се сите што не се bicycle? Или под bicycle подразбираш Poker size а под обични bridge size на карти?

Bicycle се марка на карти, не тип на карти.
Не велам дека е тип, ама ти викам за овие плавите од bicycle значи луѓе викаат дека тие се добри за правење трикови со карти ама јас не осеќам некоја разлика освен кога се свежо отворени мазни се и лизгаат ама после некое време се прават како да се 100 години стари...

Kajgana Shop

На врв Bottom