Најскапото кафе на светот Копи Лувак во Македонија !

• Креатор на темата Креатор на темата Keljav
  • Време на започнување Време на започнување
даваат даваат. Омилено кафе на дамите. Оние што знаат што е добро си го пијат,

кај 100 евра за кафе па уште за црнец да плаќам цк. не бива.
Иначе сум слушнал за ова од порано и иако не сум некој голем љубител на каВе би го пробал онака да видам што чудо е.

Животното не е мачка. Вид на мунгос.

Ми се пува коа некој ќе чујам леле види го каков телефон,кола,куќа купил,а луѓе немаат да јадат.Али ова е веќе стварно претеризам.Треба апла да чуриш у главата да дадеш 100 евра за ебано кафе па и Бил Гејтс да бидеш.Ти ебам светот издркан.

Ми се пува коа некој ќе чујам леле види го каков телефон,кола,куќа купил,а луѓе немаат да јадат.Али ова е веќе стварно претеризам.Треба апла да чуриш у главата да дадеш 100 евра за ебано кафе па и Бил Гејтс да бидеш.Ти ебам светот издркан.

Секоја роба си има купувач. Секој воз свои патници а секое кафе си има почитувач. Има луѓе во Мк што го пијат ова најдобро кафе на светот. Тоа се луѓе со стил. Стилот чини пари и тоа е престиж. Би ти пожелил да го пробаш.

Еднаш се живее. Сепак треба да се проба !

Кељав друже, океј е, ни кажа дека е топ и вреди за 100 евра шоља :) Нека му е со среќа бизнисот на кој и да е што го донел, претпоставувам некој близок твој.

Близок далечен познат ми е. Сепак човекот веќе 4 години го увезува ова кафе. Убаво е да се пренесе на другите. Ако не вреди нема султанот на Брунеи да го пие. Инаку има и златен чај (чај со злато) за љубителите на чајот.

Да плаќаш грдни пари за да пиеш гомна:icon_lol:.Дај од мене купете можда ми се поблаги,денес пола кило Ледена Дорина м'снав,таман и освежувачки здив ќе добиете мх мх мх.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom