Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И ти ко една другарка , заљубена е до уши во Лекич , сум праќал дрес дур до бугарија за неа.
Што не ми кажа, потпишан ќе и пратеше :)))))) мал офтопик, кој од фан клубов сака нешто дрес, автограм од ракометарка/ракометар од Вардар, нека пише само....

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Што не ми кажа, потпишан ќе и пратеше :)))))) мал офтопик, кој од фан клубов сака нешто дрес, автограм од ракометарка/ракометар од Вардар, нека пише само....
Ајде за новава сезона се договараме (ваљда има и нови дресови)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.949
Поени од реакции
67.695
Како идеше, не ми давај рипче, научи ме да ловам.
У случајов, дај ми ја Лекиќ, и нема потреба да те замараме више.

Он топик, Гери вика дека би требало уште 3-ца играчи да потпишеме, Централен бек, средишњак и крило.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Moze date so Hmirova,Frose?
Taman vaka eden poklon rodendenski...

M

Mario Gómez

Гостин
И Робен и Швајни пред потпис на Јунајтед. Значи нема играч од одбрана до напад у Баерн со кој не бевте поврзани и се надевавте. :pos::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
кој се надевал на Робен и Швајни? :)[DOUBLEPOST=1405244468][/DOUBLEPOST]Speaking to Chile's La Tercera, when asked about United he said: "I've heard about the rumours, but I haven't spoken more about this subject.

"I'm enjoying my holidays, and when I return to Italy I'll see what happens.

"I'm very calm, but anyone would love to play for one of the biggest clubs in the world."

:свиркам:

Последно уредено:
B

BooBojan

Гостин
Без разлика кој се и да донесат, никогаш нема да му простам на Ван Гал ако не го донесе Блинд...

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Без разлика кој се и да донесат, никогаш нема да му простам на Ван Гал ако не го донесе Блинд...
Абее, растур Блинд ќе напрај, штом успеа на Бразил да му даде гол во ПЛ има да ги ора противниците. :D

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
лудница се со презимињава

иначе зашто оној црнион клуиверт не го земал за помошник Ван Гал?

Kajgana Shop

На врв Bottom