Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Tan2013-12-20_185817237_5.jpg
И ти ко една другарка , заљубена е до уши во Лекич , сум праќал дрес дур до бугарија за неа.

И ти ко една другарка , заљубена е до уши во Лекич , сум праќал дрес дур до бугарија за неа.
Што не ми кажа, потпишан ќе и пратеше :)))))) мал офтопик, кој од фан клубов сака нешто дрес, автограм од ракометарка/ракометар од Вардар, нека пише само....

Што не ми кажа, потпишан ќе и пратеше :)))))) мал офтопик, кој од фан клубов сака нешто дрес, автограм од ракометарка/ракометар од Вардар, нека пише само....
Ајде за новава сезона се договараме (ваљда има и нови дресови)

Како идеше, не ми давај рипче, научи ме да ловам.
У случајов, дај ми ја Лекиќ, и нема потреба да те замараме више.

Он топик, Гери вика дека би требало уште 3-ца играчи да потпишеме, Централен бек, средишњак и крило.

Moze date so Hmirova,Frose?
Taman vaka eden poklon rodendenski...

И Робен и Швајни пред потпис на Јунајтед. Значи нема играч од одбрана до напад у Баерн со кој не бевте поврзани и се надевавте. :pos::pos:

кој се надевал на Робен и Швајни? :)[DOUBLEPOST=1405244468][/DOUBLEPOST]Speaking to Chile's La Tercera, when asked about United he said: "I've heard about the rumours, but I haven't spoken more about this subject.

"I'm enjoying my holidays, and when I return to Italy I'll see what happens.

"I'm very calm, but anyone would love to play for one of the biggest clubs in the world."

:свиркам:

Последно уредено:
Без разлика кој се и да донесат, никогаш нема да му простам на Ван Гал ако не го донесе Блинд...

Без разлика кој се и да донесат, никогаш нема да му простам на Ван Гал ако не го донесе Блинд...
Абее, растур Блинд ќе напрај, штом успеа на Бразил да му даде гол во ПЛ има да ги ора противниците. :D

лудница се со презимињава

иначе зашто оној црнион клуиверт не го земал за помошник Ван Гал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom