- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
И ти ко една другарка , заљубена е до уши во Лекич , сум праќал дрес дур до бугарија за неа.
И ти ко една другарка , заљубена е до уши во Лекич , сум праќал дрес дур до бугарија за неа.
Што не ми кажа, потпишан ќе и пратешеИ ти ко една другарка , заљубена е до уши во Лекич , сум праќал дрес дур до бугарија за неа.
Ајде за новава сезона се договараме (ваљда има и нови дресови)Што не ми кажа, потпишан ќе и пратеше))))) мал офтопик, кој од фан клубов сака нешто дрес, автограм од ракометарка/ракометар од Вардар, нека пише само....
Како идеше, не ми давај рипче, научи ме да ловам.Што не ми кажа, потпишан ќе и пратеше))))) мал офтопик, кој од фан клубов сака нешто дрес, автограм од ракометарка/ракометар од Вардар, нека пише само....
Moze date so Hmirova,Frose?Што не ми кажа, потпишан ќе и пратеше))))) мал офтопик, кој од фан клубов сака нешто дрес, автограм од ракометарка/ракометар од Вардар, нека пише само....
мислам дека не си нејзин тип, ако сфаќаш што сакам да ти кажамMoze date so Hmirova,Frose?
Taman vaka eden poklon rodendenski...
Без разлика кој се и да донесат, никогаш нема да му простам на Ван Гал ако не го донесе Блинд...
Абее, растур Блинд ќе напрај, штом успеа на Бразил да му даде гол во ПЛ има да ги ора противниците.Без разлика кој се и да донесат, никогаш нема да му простам на Ван Гал ако не го донесе Блинд...
Клајверт ке биде замената за ЛВГ на чело на Холандијалудница се со презимињава
иначе зашто оној црнион клуиверт не го земал за помошник Ван Гал?