- Член од
- 11 ноември 2009
- Мислења
- 2.809
- Поени од реакции
- 2.631
Чекај нема да има протести поради дожд ? Оној пат избегаа од солзавец, сега од дожд. Знаев дека се пичкици, ама до толку?
кое куче сака вода
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај нема да има протести поради дожд ? Оној пат избегаа од солзавец, сега од дожд. Знаев дека се пичкици, ама до толку?
http://almakos.com/lajme/maqedoni/5...rumbullohen-ne-caircanke-te-shkupit-foto.htmlништо чим ни шпонскиве медиуми не пишуваат во живо....
Нормално дека се закитени со знамиња од КСА....се закитени со арапски знамиња. ...
абе кој ќе разбере што пишуваат?!?!?
Ко да нема да знаеш и без да прочиташ.абе кој ќе разбере што пишуваат?!?!?![]()
ова ми се допаѓа, кога ќе испаднеме ние да мафтаме со израелски, а?Нормално дека се закитени со знамиња од КСА.
У која земја е забрането да се изгради црква?
У која земја Христијаните се апсат дома, ако се молат?
Која земја притиска врз другите да ги срушат сите цркви на своја територија?
Која земја највеќе ги помага сите организации како ИСИЛ, кои масакрираат Христијани и рушат цркви?
И на крајот -
Како ти би сакал да навредиш Евреј? (ќе му мавташ со наци знаме)
Како би навредил Арап? - Ќе му мавташ со израелско знаме.
Е, затоа кога излегуваат да бараат слобода за муџи кои убиле кафирќиња на нивниот најголем празник, мафтаат со знамиња од КСАрабија.
Мене ми е шубе да им ги отварам странициве, се мислам дека ќе ми се зарази компјутерот од тој нивниот шугав јазикабе кој ќе разбере што пишуваат?!?!?![]()
Се документира, има блог за тоа само не можам да го најдам. Ако го најде некој не е лошо да се постира тука.Некои шкони биле нападнати во Порта Влае и одма слики ставиле на порталон нивни. Обично црвенило има, и малце крв на раката и одма документирале со слики и ги објавиле. Абе какви гнаси плачипичкарски се ццц
Треба секое наше истепано дете да си докуентира се, и после да видиме на што ќе се вадат им ебам тоа пичките да им ебам![]()
Се документира, има блог за тоа само не можам да го најдам. Ако го најде некој не е лошо да се постира тука.