Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
ништо чим ни шпонскиве медиуми не пишуваат во живо....

До сега ќе им пуштевме на косово и во албанија една специјална хемикалија преку нашите авиони.

...се закитени со арапски знамиња. ...
Нормално дека се закитени со знамиња од КСА.
У која земја е забрането да се изгради црква?
У која земја Христијаните се апсат дома, ако се молат?
Која земја притиска врз другите да ги срушат сите цркви на своја територија?
Која земја највеќе ги помага сите организации како ИСИЛ, кои масакрираат Христијани и рушат цркви?

И на крајот -
Како ти би сакал да навредиш Евреј? (ќе му мавташ со наци знаме)
Како би навредил Арап? - Ќе му мавташ со израелско знаме.

Е, затоа кога излегуваат да бараат слобода за муџи кои убиле кафирчиња на нивниот најголем празник, мафтаат со знамиња од КСАрабија.

Нормално дека се закитени со знамиња од КСА.
У која земја е забрането да се изгради црква?
У која земја Христијаните се апсат дома, ако се молат?
Која земја притиска врз другите да ги срушат сите цркви на своја територија?
Која земја највеќе ги помага сите организации како ИСИЛ, кои масакрираат Христијани и рушат цркви?

И на крајот -
Како ти би сакал да навредиш Евреј? (ќе му мавташ со наци знаме)
Како би навредил Арап? - Ќе му мавташ со израелско знаме.

Е, затоа кога излегуваат да бараат слобода за муџи кои убиле кафирќиња на нивниот најголем празник, мафтаат со знамиња од КСАрабија.
ова ми се допаѓа, кога ќе испаднеме ние да мафтаме со израелски, а? ;)

МВР ги враќа автобусите од граничните премини: Демонстранти за „Монструм“ вратени назад

http://brif.mk/?p=157606

абе кој ќе разбере што пишуваат?!?!?:confused:
Мене ми е шубе да им ги отварам странициве, се мислам дека ќе ми се зарази компјутерот од тој нивниот шугав јазик:icon_mrgr:

Некои шкони биле нападнати во Порта Влае и одма слики ставиле на порталон нивни. Обично црвенило има, и малце крв на раката и одма документирале со слики и ги објавиле. Абе какви гнаси плачипичкарски се ццц :facepalm:
Треба секое наше истепано дете да си докуентира се, и после да видиме на што ќе се вадат им ебам тоа пичките да им ебам :facepalm:

Некои шкони биле нападнати во Порта Влае и одма слики ставиле на порталон нивни. Обично црвенило има, и малце крв на раката и одма документирале со слики и ги објавиле. Абе какви гнаси плачипичкарски се ццц :facepalm:
Треба секое наше истепано дете да си докуентира се, и после да видиме на што ќе се вадат им ебам тоа пичките да им ебам :facepalm:
Се документира, има блог за тоа само не можам да го најдам. Ако го најде некој не е лошо да се постира тука.

Се документира, има блог за тоа само не можам да го најдам. Ако го најде некој не е лошо да се постира тука.

На аматерски блог ќе најдеш ама на некој македонски медиум нема да најдеш секако. Бидејќи ништо не се случува, знаеш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom