Donald Sikert
Jane Vitington
- Член од
- 28 ноември 2008
- Мислења
- 8.283
- Поени од реакции
- 5.614
nisto de. samo ti kazuvam deka toa bilo koristeno kako argumentЈас познавам куп луѓе што немале никаков проблем. И сега што?
nisto de. samo ti kazuvam deka toa bilo koristeno kako argumentЈас познавам куп луѓе што немале никаков проблем. И сега што?
Се гледа дека лажеш. Ти дадов тогашен устав. А навреди и поган јазик од виничанец не ме ни изненадува.Ако ми велиш дека лажам, тогај јас ти велам дека си серко, и дека си тежок комуњар, на кој родителите секогаш лижеле газ.
Овче поле..Се гледа дека лажеш. Ти дадов тогашен устав. А навреди и поган јазик од виничанец не ме ни изненадува.
Мене се ми е јасно. Само тебе уште не ти е јасно и никогаш нема да ти биде. А на твое ниво и да сакам не можам да се спуштам, не сум дервиш+христијанин. Само тие може да се така погани на уста.Овче поле..
Мајмун да беше до сега ќе сфатеше...
Едно е теорија друго е пркаса...има нешто што не ти е јасно во оваа реченица?
Него, од таму произлегува твојот гнев кон атеизот?Бегајте од тие на кои СЕ им е јасно....
Сам себе убио...
Не, нема врска, атеизмот е глупост сам по себе.Него, од таму произлегува твојот гнев кон атеизот?
Не, нема врска, атеизмот е глупост сам по себе.
Јас разбирам млади дечки да се атеисти, најверојатгно и јас бев атеист на 20г.Не разбирам луѓе на 50г , имаш пример овде, кој спие во чавките, кои ги жалам, и на таквите мора јак шамар за да се разбудат од сонот.Не дека ги мразам, само сакам да им помогнам.
Глеј помогни си себе. Не да спиеш него си во зимски сон. Ете што прави тоа учењето наНе, нема врска, атеизмот е глупост сам по себе.
Јас разбирам млади дечки да се атеисти, најверојатгно и јас бев атеист на 20г.Не разбирам луѓе на 50г , имаш пример овде, кој спие во чавките, кои ги жалам, и на таквите мора јак шамар за да се разбудат од сонот.Не дека ги мразам, само сакам да им помогнам.
Иш иш...не си ја ишкај сам мувата....се пронајде?Глеј помогни си себе. Не да спиеш него си во зимски сон. Ете што прави тоа учењето на
Георгиј Иванович, ствара вакви ко тебе спанковци.
Не бе, тебе те пронајдов, заспанко.Иш иш...не си ја ишкај сам мувата....се пронајде?
Јебига, животот на запад е тежок, мора од се по нешто да знаеш....
Шамараш, рендаш, дриблаш, алал да ти е.
Па јас сите ве сакам...Ne vi e sram be...! Sea pocnavte i so shamari ! Pa nemojte taka be... BOG e on ...A neli BOG e ljubov!...
Nemojte protiv ljubovta taka!
Дали до сега имаш успеано БАРЕМ 1 да разбудиш од заспаниве? Стари?Па јас сите ве сакам...
Само „тепам“време и заспани атеисти..
Нема логика. До 20-тата година да знаеш една вистина, а потоа оп “созреваш“ и прифаќаш друга!Не, нема врска, атеизмот е глупост сам по себе.