Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
браво за судиите и за обвинителката. Не подлегнаа на притисоците. Монструмите ја добија највисоката казна,

Љеље че го пукат сеа брачата

Ќе ги бранат убијците

браво за судиите и за обвинителката. Не подлегнаа на притисоците. Монструмите ја добија највисоката казна,
Браво ќе викаме одкога ќе биде завршен процесот (жалби, едно - друго....) Тогаш ќе видиме на колку ќе бидат осудени.

Тешко да дојде до некаков масовен револт...пресудата е јасна и прецизна...џабе сега ќе пробуваат адвокатите да ја релативираат работата. Монструмите се фатени и докажана е нивната вина.[DOUBLEPOST=1404124580][/DOUBLEPOST]
Браво ќе викаме одкога ќе биде завршен процесот (жалби, едно - друго....) Тогаш ќе видиме на колку ќе бидат осудени.
Јас зборувам за овие судии и оваа обвинителка. По жалба други одлучуваат.

После неколку месеци ќе излезат слики од хотел Идризово каде монстумиве прават журки по ќелии, јадат пици, хабургери, користат телефон, интернет... доживотна уживанција.

Јас зборувам за овие судии и оваа обвинителка. По жалба други одлучуваат.
Но нас не не интересира што ќе каже судијката.
Нас не интересира колку навистина ќе лежат!
Што ми значи мене оваа пресуда, ако по жалбите испадне дека ќе лежат по десетина години само?
Власта до сега се покажа како посебно умешна во задоволување на албанските каприци (сакаш примери?). Зошто така не би било и сега - една пресуда сега, друга по жалбите. Не е ни прв ни последен пат.

Значи, да бидам конкретен - нас не интересира колку ќе лежат стварно!
Исто така ме интерисра како тоа на Косово, на кој нон-стоп му правиме секакви отстапки и услуги, не можат да му ги побараат овие главниве и кога и како им е планот да ги донесат пред лицето на правдата?

Пресудава, признавам е вистински чекор напред, но само ако остане така. Не верувам дека власта тоа и ќе го спроведе, а се молам, да ме демантира иднината.

Баш ме интересира дали сега "браќава" ќе го палат со бенѕин на секое ќоше, или ќе се придружуваат до нивниот верски празник кој за нив е прочистување на душата. Сега Аљсат ќе бомбардира со плачипичкарски вести, а ИВЗ кај Јаја-Паша ќе бара од своите верници да излезат на "мирен" протест да го искажат својот револт за осудувањето на #МаченицитенаИсламот.

Сепак не очекував ваква осуда, мислев дека со нашево судство, максимум ќе им дадат 15 години, со можност за помилување од Претседателот по 2-3 години. А и Бркот ќе беше под огромен притисок од јавноста да си поднесе оставка ако се докажеше дека монструмиве не се правилните монструми. Сега фали и брачата од Косово да ги пикнат КАЈ НАС во ќорка и фала, чао, пријатно. Нека гнијат таму после.

Интересно во секој случај... да видиме каква реакција ќе има од Албанциве во наредниве денови

Сепак не очекував ваква осуда, мислев дека со нашево судство, максимум ќе им дадат 15 години, со можност за помилување од Претседателот по 2-3 години.
Чекај малце, сега тек следува тоа.

Сеа преостанува да објаснат по кој доказ ги осудиле,како ги фатиле.Иако сум сигурен дека 99% од овие си ја заслужиле казната многу ми е сомнителен случајот.
И баш ме интересира што се испазарија додека беше одложувањето.

Da im ebam se na svet da gi otvorat u zatvor gnasi, a vie so protestiravte togas vidite li koj branite isti gnasi ste i vie, ISTI!!!

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

P.s kako im ja bapnaa odlukata za Ramazan mhmh, se nadevam nivnite familii ke osetat 2% kako im bese na lugjeto sto sinovite si gi zakopuvaa

P.s kako im ja bapnaa odlukata za Ramazan mhmh, se nadevam nivnite familii ke osetat 2% kako im bese na lugjeto sto sinovite si gi zakopuvaa

Ме замисли дека можеби намерно беше одлагањето баш на нивниот празник да се падне. Ако убава порака.
Сепак како што кажаа другите, да видиме што ќе биде откако ќе поминат сите инстанци, оти правни лекови има еден куп, од редовни па после ќе пробаат и со сите вондредни да се извадат.

Оние на Косово не верувам дека некогаш ќе ги видиме екстрадирани, дури и да има одлука, тогаш веројатно ќе избегаат од тој затвор под сумњиви околности.

Доживотна, се помалце ќе беше потклекнување.

Да имаат среќа кофата со вода да ги стигне и труповите во свињарник да им ги фрлат, зошто вака со пици од Доминос во Идризово не се издржува казна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom