- Член од
- 25 февруари 2014
- Мислења
- 242
- Поени од реакции
- 244
go znam svinskiot prevarant ima i oglas na reklama5 vozi BMW gaden prevarant e klosarot[DOUBLEPOST=1403625867][/DOUBLEPOST]na site do forumov ako moze pomos i za mene i za site drugi vo idnina nedaj boze .vaka se sluci...... koga pocnaa so dopolnitelna proverka za pasosite slusnav deka mozelo porano da se odnesat doplnitelnite dokumenti pa bidejki nikoj ne bese tocno upaten se javuvav po oglasite i slucajno ko za belja naletav na eden aleks se pretstavi i mu gi dadov dokumentite i mu plativ pari potocno 9000 denari i govedoto po nekoe vreme dojde po uste 50 evra . mene mi padna mnogu somnitelno i ne mu dadov toj izcezna so parite samo edna dobra rabota mi gi ostavil dokumentite u prodavnicata do mene , za sreka zasto kaj ke gi najdev tie bugarski dokumenti povtorno.pa sega prasanje eve za site dali nekoj poznava takvo gomno se pretstavuva kako aleks dosta visok i krupen covek vozi kola na bg tablickii ko sto rece deka ziveel nekade na posledna 7 u karpos. ako nekoj znae za takvo govedo ve molam pisete , ne se raboti za mocani 9000 ama prevaranti mrazam najmnogu od se . fala na site
prijavi go u policija demek ti gi ukral od tasna i udri si edna slakanica i malce izdrpaj se[DOUBLEPOST=1403626154][/DOUBLEPOST]go znam svinskiot prevarant ima i oglas na reklama5 vozi BMW gaden prevarant e klosarot
ne mu se plaši siten prevarant e go znaat i gandarite slobodno poebi go ako mozes mnogu antipatik faca e gadot[DOUBLEPOST=1403627045][/DOUBLEPOST]Ke ti najdam registerski broj na BMWna site do forumov ako moze pomos i za mene i za site drugi vo idnina nedaj boze .vaka se sluci...... koga pocnaa so dopolnitelna proverka za pasosite slusnav deka mozelo porano da se odnesat doplnitelnite dokumenti pa bidejki nikoj ne bese tocno upaten se javuvav po oglasite i slucajno ko za belja naletav na eden aleks se pretstavi i mu gi dadov dokumentite i mu plativ pari potocno 9000 denari i govedoto po nekoe vreme dojde po uste 50 evra . mene mi padna mnogu somnitelno i ne mu dadov toj izcezna so parite samo edna dobra rabota mi gi ostavil dokumentite u prodavnicata do mene , za sreka zasto kaj ke gi najdev tie bugarski dokumenti povtorno.pa sega prasanje eve za site dali nekoj poznava takvo gomno se pretstavuva kako aleks dosta visok i krupen covek vozi kola na bg tablickii ko sto rece deka ziveel nekade na posledna 7 u karpos. ako nekoj znae za takvo govedo ve molam pisete , ne se raboti za mocani 9000 ama prevaranti mrazam najmnogu od se . fala na site
На 00359 29237 476 и 00359 29237 474 јависе во министерство и прашај.A dali nekoj znae kako moze da se proveri dali posreduvacot gi dostavil dokumentite ili dali se celosno dostaveni.Mislam dali postoi nekoja opcija preku e-mail.
[DOUBLEPOST=1403672578][/DOUBLEPOST]e super ama povise bi sakala adresa ako mozes pa licno tamu, zasto se kolnese jas sum cesen covek u kuka sum ti vlegol cccc olos. te molam adresata ako sakas[DOUBLEPOST=1403672743][/DOUBLEPOST]go znam svinskiot prevarant ima i oglas na reklama5 vozi BMW gaden prevarant e klosarot[DOUBLEPOST=1403625867][/DOUBLEPOST]
prijavi go u policija demek ti gi ukral od tasna i udri si edna slakanica i malce izdrpaj se[DOUBLEPOST=1403626154][/DOUBLEPOST]
ne mu se plaši siten prevarant e go znaat i gandarite slobodno poebi go ako mozes mnogu antipatik faca e gadot[DOUBLEPOST=1403627045][/DOUBLEPOST]Ke ti najdam registerski broj na BMW
proverisi ti za sekoj slucaj ne e na odmet , pa zatoa e najdobro sam da si dostavuvas dokumenti a ne kako mene duplo i troduplo da plakas i da se nerviras, se nadevam dka kaj tebe e se dobroA dali nekoj znae kako moze da se proveri dali posreduvacot gi dostavil dokumentite ili dali se celosno dostaveni.Mislam dali postoi nekoja opcija preku e-mail.
Сигурно може. Само ако ти е повеќе време истечен се плаќа казна.Дали е можно истечен бугарски пасош да се обнови во амбасадата на Бугарија во Шведска?
Па веќе уште малку и 2 недели откако нема ни одбиено, ни вратено на дополнителна проверка ни пак издадено укази. Нешто замре работатаnesto se zakutevte sitenisto ne se slucuva
Да да многу слабо со нови информации и еве нема нови протоколи и тоа е тоаnesto se zakutevte sitenisto ne se slucuva
eheee se e na bugarski? nemas gajle nosi gi super se[DOUBLEPOST=1403792087][/DOUBLEPOST]Вратен сум на дополнителна проверка. Од документи имам изводи од дедо и татко и една тапија за продажба на имот од пра дедо ми, на бугарски јазик со бг печат и маркици.
Имам и слика од дедо ми како бг војник, но немам воена книшка. Што да правам?
ti do kade si? jas cekam ukaz ,na 16 ovoj mesec mi ispadna vo stausot deka cekam ukaz i se prasuvam koga ke bide????????????????????Па веќе уште малку и 2 недели откако нема ни одбиено, ни вратено на дополнителна проверка ни пак издадено укази. Нешто замре работата