СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Нека си ја наредат х со Германија, и нека се сликаат Португалциве. И така Роналдо за тоа има докторирано:icon_lol:

600.jpg

И ЈАС сум ВАРЕЛА!
Ќе плачеш од Варела во трето коло. :icon_lol:
Пепе ќе игра напаѓач, Роналдо бек и има главата циганска да ви ја дупнеме. :D

Варела,Печела без црнче ништо.

Колку само ми е криво што не сум Португалец,Американец во моментов па малце возбуда да почувстуваме и ние...или Македонија да игаше на СПво...ах..

Варела директно од Бразил киднапирање и на Гуантанамо носење у сучај да на мине ЈУ ЕС ЕЈ у 1\8.

Ќе му даде Меркел поенче на Клинсман. Ем Германија прва, ем САД во 1/8 финале. :)

со ваква игра Португалија може да им го попушат на Гана ;)

Викате Алеманите ќе си ја сфатат сериозно работата и нема да идат на нерешено? Стварно гејски би било од нив така да напраат.

Колку само сакав Португалија да загуби, една од екипите која буквално се влече на терен, без идеја и реализација. Сите играчи се вон форма, а идиотот нивни на клупа ја игра истата формација со истите играчи. Мораше да смени али бидна веќе. Нека исчурат што побрзо нема место за нив понатаму.

Леле бекон Џонсон растура нек си ебе векот.

Иначе Клинт Демпси и Тим Кејхил, тоа се тие играчишта! Омилени ми беа кога играа во ПЛ, МАШИНИ!
Гарант се сеќаваш и на Брајан МекБрајд - страшен гол играч:icon_lol: беше. Низок, ама игра со глава за све паре. Демпси го сруши неговиот рекорд за најефикасен УСА играч во ПЛ. Башка и он играше за Фулам и се погодија еден период заедно ако не се лажам ..

ПС - Bastards, циганаријава се извади. ГЕР-САД ја договараат Х у последно коло и крај приче. Волкот сит, овците на број. ГЕР прва, САД втори, фала чао пријатно!:cool:

И пак, по секоја ваква ќе кажам, али овојпат со мерак. Не заслужи САД да тепа. Тој што ги освојува трите бода заслужува.

Енд
Оф
Факинг
Стори.

Требаше да тепаат америве ама добро. И Гана да оди нема да е лошо.

И пак, по секоја ваква ќе кажам, али овојпат со мерак. Не заслужи САД да тепа. Тој што ги освојува трите бода заслужува.

Енд
Оф
Факинг
Стори.
И Гана вчера не заслужи да тепа ... :D

А бе, математичари, а ако Гана изгуби од Португалија, а САД од Германија, САД оди понатаму?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom