СП 2014 - Група Ф (Аргентина, Босна и Херцеговина, Иран, Нигерија)

Џеко сам да не сакате да ствара акции, спор играч против црнци, гол играч е тоа, за него треба топката да стигне до шеснаесетник па тој да направи нешто. Не е ова РвП, Агуеро па сам да повлече. Затоа мора уште на полувреме да влезе Ведо

Чист лакт од Спахиќ имаше.

Немаше, ама не беше некоја wow грешка демек „слепец судија“. Едвај се проценува. Тоа што падна гол ја прави важна.
Спахиќ беше пред Еменике, беше тргнат за рамо од Еменике и сопнат од Еменике. Лактот беше во градењето откако веќе се постави пред Еменике. Незнам по кои правила овде не виде ти фаул.

Невиле и Кион си кажаа, Спахич не знае кај тера

Салиховиќ има центаршут снова, Хајровиќ има добри пробиви, за пасовите на Пјаниќ и Мисимовиќ не треба да се коментира. Ајде Сафете знаш ти то!!!

Одбранава на Босна е полоша и од онаа на Австралија у пм.Ако не се поправат на тој дел од теренот и да дадат гол џабе ќе им биде затоа што со онаква игра позади ќумбињава ќе им дадат уште еден гол.

A be shto zboruvate...Bosna gi nadigra vo sekoj pogled. Na Dzheko chist gol mu ponishtija, golot na Nigerija so mala pomosh na sudijata, beshe faul pola na pola, i ushte nekolku shansi na Bosna.
Ne zaboravete se igra na 30 stepeni C, mislam deka i toa e vo prilog na Afrikancive...Kako i da e Bosna igra odlichno. Samo neka prodolzhi vaka vo vtoro poluvreme.

Па и реално Спахич е изгубен во просторот, не треба да си некаков стручњак да го потврдиш то..секој ебан дуел го изгуби и онај ѓупакот еменике 6 пати му избега..да му ебам мајката па прекршок не си направија двете екипи цели 45 минути како пријателски натпревар да е

Време е за Веду! (Се пее по мелодија на Време е за бебе*) :D

*Сега идеше најава за таа емисија на МТВ.

Салиховиќ има центаршут снова, Хајровиќ има добри пробиви, за пасовите на Пјаниќ и Мисимовиќ не треба да се коментира. Ајде Сафете знаш ти то!!!

аман ти со Салиховиќ повреден е да беше здрав ќе играше сигурно прва :D
Ведатор во второ влегува и ја врти :D

Па и реално Спахич е изгубен во просторот, не треба да си некаков стручњак да го потврдиш то..секој ебан дуел го изгуби и онај ѓупакот еменике 6 пати му избега..да му ебам мајката па прекршок не си направија двете екипи цели 45 минути како пријателски натпревар да е
и јас го приметив ова, на ура идат, еден не проба да клизач да направи. Дефанзива никаква кај двата тима.

аман ти со Салиховиќ повреден е да беше здрав ќе играше сигурно прва :D
Ведатор во второ влегува и ја врти :D
Абе штом е на клупа значи дека не е сериозно инаку за кој кур ќе дошол у Бразил... Каков и да е мора да влезе, макар 30 минути играл само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom