PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Само јас ли сфатив оти ќе биде обратно, да можеш да продаваш, а не и да купуваш? Оти Македонија нели, кој ти дозволува да можеш да купуваш од странство, кога поарно е парите да ти ги земаат македонски фирми. :)

Само ти си обратно... Ќе можеш да купуваш, не да продаваш или да праќаш пари. Впрочем, од лани и во Србија е истото

Се додека Грујо не излезе на Сител да ја каже веста јавно за мене ова ќе останат шпекулации.

Џабе, само за плаќање ќе може (Без да може да ставиш пари од банка на сметка). Е не може така, кој ги врти... од AliExpress ќе си купуваме.
За сите држави од Европа е така. Ставаш картица и неможеш да префрлиш пари од картица на Paypal. Просто и лесно ставаш пари на картица и кога плаќаш ти зима од картица. Исто така можат да ти праќаат, ама парите на картица ќе ти стигаат.

Па исти курац ти е.. И сега само ќе можеш да купуваш нема да можеш да примаш пари :свиркам:

Знам, ама можеби со тек на време ќе ни бидат пуштени сите сервиси на пејпал. Како и да е, мора од некаде да се почне.[DOUBLEPOST=1403006883][/DOUBLEPOST]
Па исти курац ти е.. И сега само ќе можеш да купуваш нема да можеш да примаш пари :свиркам:

Знам, ама можеби со тек на време ќе ни бидат пуштени сите сервиси на пејпал. Како и да е, мора од некаде да се почне.

Имаш милион линкови на претходните страни, не претерувај со Сител...

Edited:)
p.s Колку пати до сега имавме информации дека Пејпал доаѓа во Македонија и секогаш информациите доаѓаа од Иво или нему сличните. Прости ми што верувам дека штом истите не ја искористија можноста да се рекламираат, дека нешто не штима.

Edited:)
p.s Колку пати до сега имавме информации дека Пејпал доаѓа во Македонија и секогаш информациите доаѓаа од Иво или нему сличните. Прости ми што верувам дека штом истите не ја искористија можноста да се рекламираат, дека нешто не штима.

Абе во првиот пост од темата имаш ОФИЦИЈАЛЕН линк од ПејПал, не знам каква потврда ти треба повеќе

За сите држави од Европа е така. Ставаш картица и неможеш да префрлиш пари од картица на Paypal. Просто и лесно ставаш пари на картица и кога плаќаш ти зима од картица. Исто така можат да ти праќаат, ама парите на картица ќе ти стигаат.
Да, нешто како мост е. Ги поврзува твојата сметка од банка со сметката на продавачот и обратно. Само некогаш кога пример ти префрла поголема сума најдобро е да си од сопствена земја пошто можно е да ти бара потврда на адреса. Не знам, скептик сум дека ќе биде целосно функционално кај нас пошто никој веќе нема да купува од тука поготово ако се укине и царината на роба до 100 евра како што збореа

Хаха априлили ќе ни направат ко пред 2 години, сега проверив уште ми пишува дека сум од кипар

Невероватно еј НИГЕРИЈА пуштиле на ПејПал а дали 50 компјутери имаат у таа држава паааааааа значи ние сме 0 спрема нив што мозоци ејјј бог да чува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom