Немаше да ти реплицирам да не бев љубопитна шо е толку сомнително...
Еве ти доказ ако не ми веруваш (a ако сеуште е сомнително дали сум јас на сликава - ќе најдеме 30тина форумџии шо ме знаат)
![]()
prekrasna si!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаше да ти реплицирам да не бев љубопитна шо е толку сомнително...
Еве ти доказ ако не ми веруваш (a ако сеуште е сомнително дали сум јас на сликава - ќе најдеме 30тина форумџии шо ме знаат)
![]()
Очекувај наредниве денови сандачето да ти е блокирано со пораки од запечени орјати.Немаше да ти реплицирам да не бев љубопитна шо е толку сомнително...
![]()
До пасошот еprekrasna si!!!
Сингл си?До пасошот е![]()
drugar ostaj sea, slikava od koga e staena..sea ti tekna singl li siСингл си?
До пасошот е![]()
Па глеам никој не прашал, па си викам да си прашам.drugar ostaj sea, slikava od koga e staena..sea ti tekna singl li si
ozbilno singl li si?
Сингл си?
drugar ostaj sea, slikava od koga e staena..sea ti tekna singl li si
ozbilno singl li si?
Ама да, на таквите како мене, газдите не им купуваат доручек секој ден и лименка кока кола или пепси, и за викенд пиво.... На таквите како мене газдите им даваат бесплатен стан кој вреди 1800 франци ако сакаат да го изнајмуваат, со платени сметки, интернет, платено јадење, патување секаде по Европа и светот, два слободни дена во неделата и многу волшебна плата....
Да бе чоек, у право си.
На таквите како мене ептен многу им е тешко.![]()
А јас баш се израдував
Од кај ова жити се?Значи пак си бебиситерка,и не ти даваат плата туку џепарлак![]()
Dobro kae bese do sega vo temava, batali gi drugite i da si bebisiterka seednoОд кај ова жити се?
Тоа го работев во Лондон.
Од кај ова жити се?
Тоа го работев во Лондон.
Па не сум чул компанија да ти плаќа и јадење за по дома.штом е со се платено или е бебиситерка или е чување на стари лица.