СП 2014 - Група Б (Шпанија, Холандија, Чиле, Австралија)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Тотална доминација, со кој памет ги потценив не знам, Фан Хал доктор по фудбал. Каков човек тефтер му ебам. :cuc:
Икер. :place:
Пиќе, Рамос. :facepalm:
Чави. :pos::tapp:
еР Ви Пи. :drk::cuc:

Де не измислувај и ти па. Не памтам дека некој ви се смеел за тоа. Секој од нас има добро мислење и го цениме Ван Гал.
ne izmisluvam, me znaes barem ti :) nekoi rekov.

1300044776986.jpg

имаше и некои такви во ваш фан клуб колку што се сеќавам,мање битно,модерниот тотален фудбал го видовме денеска,декласирана една мега јака репрезентација и шампион на Европа.

Осветата најдобро се сервира ладна и со пет комада во нивната мрежа.Мерачка победа,јас во анализата за Холандија пишав дека највише очекувам бод против Шпанија поради младата одбрана,ама ова што го покажаа вечерва ЛЕ-ЛЕ !!

Расти Кол и Ван Гал, тоа се тие кои го користат тефтерот. :)

Пишав и на темата за пријателски, Холандија една од најпреценетите репрезентации. Секоја им чест, баш чиста фудбалска лекција за Шпанците. Ме импресионираа! :cuc::cuc:

Најпотценетите (y)
Апсолутно не се надевав , не очекував ни групи да поминат.

Дека Шпанија доминира гледам, и костурот на тимот е од Р. Мадрид.
Мислиш дека за Барса сум па го пишувам ова :pos:
4 од 5те гола се грешка или на Рамос или на Касиљас. Ужасни беа натпреваров.
Рамос минимум 10 пати го изгуби играчот, катастрофа за централен дефанзивец.

Btw и Пике беше лош, ама со ова ништо не се споредува.

Решавачки момент мислам дека беше пасот на Иниеста до Давид Силва на 1-0 резултат , се знаеше дека ке следува казна после тоа , е сега не до толку голема де :pos::pos:
Сепак не би ги отпишал толку рано во првенството .
Секоја чест за Холандија , а од Робен поголемо себично :гомце: не сум видел , и 10 гола да водиш кога можеш да додадеш пас за да биде сигурно гол еднсотавно ДОДАВАШ И КРАЈ не играш за себе играш за репрезенатицја !!!

Абе да, знам дека Миа Сан Миа еднаш се смееше само дека го замислувате како Бог. Ништо друго не знам да имало
Па Бог е Ван Гал бе, треба да се среќни Манчестеровци. Смеењето е за тоа колку се возбудуваат за секој потенцијален трансфер, играч или тренер. :icon_lol:

Моја грешка, најпотценетите. Полуматурска има сестра ми, бабнав малце пиво и толку ми треба. :D

Тоа е таа Минхен школа....:D

Рамос Пике и Касиљас против Снајдер РВП и Робен,американците тоа го викаат Texas Chainsaw Massacre!:vozbud:

Каква лакрдија од одбрана денеска,свака им част.:cuc:

Да не себичеше толку Робен, ќе дадеа Холандија барем уште 2 гола...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom