Ќе биде весело кога ќе дојде време за гласање :)
Iceboy Porque somos LOS MEJORES Член од 23 октомври 2008 Мислења 17.280 Поени од реакции 17.959 26 мај 2014 #31 Ќе биде весело кога ќе дојде време за гласање
shumecha.tableta Модератор Член од 26 декември 2013 Мислења 3.324 Поени од реакции 17.789 26 мај 2014 #32
Morgan Freeman Немодератор Член од 23 април 2010 Мислења 2.940 Поени од реакции 4.438 27 мај 2014 #35
RickyLFC9 Модератор Член од 28 март 2012 Мислења 19.565 Поени од реакции 41.148 29 мај 2014 #37 Треба да се гласа полека-полека...
Dani 1 + 1 = 10 Член од 22 јуни 2010 Мислења 24.550 Поени од реакции 59.236 29 мај 2014 #38 RickyLFC9 напиша: Треба да се гласа полека-полека... Кликни за повеќе... Пријавување до - 29 мај, четврток, 23:59h
RickyLFC9 напиша: Треба да се гласа полека-полека... Кликни за повеќе... Пријавување до - 29 мај, четврток, 23:59h
Velvet She Член од 19 март 2012 Мислења 1.439 Поени од реакции 3.810 29 мај 2014 #39 [DOUBLEPOST=1401398751][/DOUBLEPOST]Пријавувањето заврши, време е за гласање Гласањето ќе се одвива преку ПП и право на глас имаат само оние членови кои учествуваат во натпреварот. Кој не гласа - ќе биде дисквалификуван @DaniBMW - EKV-Ti si sav moj bol @Iceboy - EKV-Par godina za nas @Invader - Riblja Corba-Kad sam bio mlad @Arris - Leb i Sol-Cuvam noc od budnih @Andrew - Dobri Isak-Mi placemo iza tamnih naocara @Forrest Gump - Consecration-Praskozorje @Usher$ - Crvena Jabuka-Bacila je sve niz rijeku @Kasabian - Riblja Corba-Lutka sa naslovne strane @Bojan Van Buuren - Parni Valjak-Sve jos mirise na nju @Snow :) - Riblja Corba-Rock n' roll za kucni savet @ElNinho - Tuti Fruti-Stvari lagane @M-1 - Prljavo Kazaliste-Marina @RickyLFC9 - Bijelo Dugme-Ruzica si bila @BilboBaggins - Haustor-Sejn @Џонтра Волта - Bijelo Dugme-Dozivjeti stotu @ob1 - Bajaga-Godine prolaze @Goodfella - Bajaga-Tisina @StormRage - Zaklonisce Prepeva-Racunajte na nas @Doc Holliday - EKV-Krug @Бомбастичен Дрогираш - EKV-Srce @Prime - Tajci-Hajde da ludujemo @milaa - Bijelo Dugme-Ako ima boga @FilipMKD007 - Prljavo Kazaliste-Ne zovi,mama doktora @Chupacabras - Kiki Lesendric i Piloti-Svet je lep kada sanjamo @КвикСилвер - Leb i Sol-Kao kakao @Röddást - Prljavo Kazaliste-Crno bijeli svijet @dantemkd - Elektricni Orgazam-Prljava mala devojcica @Несериозен - Film-Srce na cesti @shumecha.tableta - Parni Valjak-Jesen u meni @Vecchia Signora - Psihomodo Pop-Ja volim samo sebe @Cloaca - Gavoli-Pricaj mi o ljubavi @Morgan Freeman - Bijelo Dugme-A i ti me iznevjeri @Classic Rock Fan - Pop Masina-Vreme za nas @Velvet She - Negative-Bez promene Со среќа! Последно уредено: 29 мај 2014
[DOUBLEPOST=1401398751][/DOUBLEPOST]Пријавувањето заврши, време е за гласање Гласањето ќе се одвива преку ПП и право на глас имаат само оние членови кои учествуваат во натпреварот. Кој не гласа - ќе биде дисквалификуван @DaniBMW - EKV-Ti si sav moj bol @Iceboy - EKV-Par godina za nas @Invader - Riblja Corba-Kad sam bio mlad @Arris - Leb i Sol-Cuvam noc od budnih @Andrew - Dobri Isak-Mi placemo iza tamnih naocara @Forrest Gump - Consecration-Praskozorje @Usher$ - Crvena Jabuka-Bacila je sve niz rijeku @Kasabian - Riblja Corba-Lutka sa naslovne strane @Bojan Van Buuren - Parni Valjak-Sve jos mirise na nju @Snow :) - Riblja Corba-Rock n' roll za kucni savet @ElNinho - Tuti Fruti-Stvari lagane @M-1 - Prljavo Kazaliste-Marina @RickyLFC9 - Bijelo Dugme-Ruzica si bila @BilboBaggins - Haustor-Sejn @Џонтра Волта - Bijelo Dugme-Dozivjeti stotu @ob1 - Bajaga-Godine prolaze @Goodfella - Bajaga-Tisina @StormRage - Zaklonisce Prepeva-Racunajte na nas @Doc Holliday - EKV-Krug @Бомбастичен Дрогираш - EKV-Srce @Prime - Tajci-Hajde da ludujemo @milaa - Bijelo Dugme-Ako ima boga @FilipMKD007 - Prljavo Kazaliste-Ne zovi,mama doktora @Chupacabras - Kiki Lesendric i Piloti-Svet je lep kada sanjamo @КвикСилвер - Leb i Sol-Kao kakao @Röddást - Prljavo Kazaliste-Crno bijeli svijet @dantemkd - Elektricni Orgazam-Prljava mala devojcica @Несериозен - Film-Srce na cesti @shumecha.tableta - Parni Valjak-Jesen u meni @Vecchia Signora - Psihomodo Pop-Ja volim samo sebe @Cloaca - Gavoli-Pricaj mi o ljubavi @Morgan Freeman - Bijelo Dugme-A i ti me iznevjeri @Classic Rock Fan - Pop Masina-Vreme za nas @Velvet She - Negative-Bez promene Со среќа!
RickyLFC9 Модератор Член од 28 март 2012 Мислења 19.565 Поени од реакции 41.148 30 мај 2014 #40 @Usher$ да идеше со истата песна, само од Индекси, 12ка ќе имаше од мене, вака јок
Forrest Gump низа1 Член од 12 ноември 2009 Мислења 7.038 Поени од реакции 29.618 30 мај 2014 #41 Спојлер Овие @DaniBMW и @Andrew ко Данска и Шведска се. Енд фајнали, твелф поинтс гоус ту... Оу, шарап бич!
Спојлер Овие @DaniBMW и @Andrew ко Данска и Шведска се. Енд фајнали, твелф поинтс гоус ту... Оу, шарап бич!
V Vecchia Signora Член од 8 јануари 2014 Мислења 2.218 Поени од реакции 2.075 30 мај 2014 #42 До кога е гласањето? Има првични резултати? Ова ми е прва Кајганавизија па многу сум возбуден
Velvet She Член од 19 март 2012 Мислења 1.439 Поени од реакции 3.810 30 мај 2014 #43 Vecchia Signora напиша: До кога е гласањето? Има првични резултати? Ова ми е прва Кајганавизија па многу сум возбуден Кликни за повеќе... Гласањето е до недела, 23:59, првични резултати нема, се објавува победникот или кога сите ќе гласаат или по завршувањето на рокот за гласање
Vecchia Signora напиша: До кога е гласањето? Има првични резултати? Ова ми е прва Кајганавизија па многу сум возбуден Кликни за повеќе... Гласањето е до недела, 23:59, првични резултати нема, се објавува победникот или кога сите ќе гласаат или по завршувањето на рокот за гласање
dantemkd demon hunter Член од 5 јануари 2013 Мислења 10.692 Поени од реакции 9.974 30 мај 2014 #44 а како точно се гласа ?
Џ Џонтра Волта Гостин 30 мај 2014 #45 dantemkd напиша: а како точно се гласа ? Кликни за повеќе... Во пп и пишуваш на Велвет. Евровизиски принцип, 1 2 3 4 5 6 7 8 10 12. Сам за себе несмееш да гласаш.
dantemkd напиша: а како точно се гласа ? Кликни за повеќе... Во пп и пишуваш на Велвет. Евровизиски принцип, 1 2 3 4 5 6 7 8 10 12. Сам за себе несмееш да гласаш.