B2 (туристичка) виза за САД

• Креатор на темата Креатор на темата TheChosenOne
  • Време на започнување Време на започнување
suredudu.jpg

Цитирам: "Im sorry sir, you dont qualify for a visa. The reasons will be explained to you in the letter"
Така нешто не памтам од збор до збор

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да си жив и здрав. Очигледно тоа што го кажаа сите тука, ако можеш да запишеш факултет некако, се покажа како вистина. Моментално, немаш ништо што те врзува да останеш тука, а имаш девојка и врска која би те натерал да останеш таму. Запиши факултет, па ќе си пробаш пак :)

Да си жив и здрав. Очигледно тоа што го кажаа сите тука, ако можеш да запишеш факултет некако, се покажа како вистина. Моментално, немаш ништо што те врзува да останеш тука, а имаш девојка и врска која би те натерал да останеш таму. Запиши факултет, па ќе си пробаш пак :)
Ај можи ќе пробам пак :D некогаш.. Хаха

Никогаш нема да ти дадат виза

Никогаш нема да ти дадат виза
Можи ќе дат ако се вработам и се запишам на факултет и слично ама кој ги знае, незнам дали ќе пробам пак

Радуј се. Еднаш одбиен после шансите ти се нула

Радуј се. Еднаш одбиен после шансите ти се нула

Нема врска. Зависи што и како си кажал првиот пат. Чичко ми се правел паметен, па уште 3-4 пати после тоа го одбиваа. Татко ми првиот пат го одбија, 2-3 недели покасно му дадоа. Така да, не мора да значи ништо дека сега го одбиле.

Нема врска. Зависи што и како си кажал првиот пат. Чичко ми се правел паметен, па уште 3-4 пати после тоа го одбиваа. Татко ми првиот пат го одбија, 2-3 недели покасно му дадоа. Така да, не мора да значи ништо дека сега го одбиле.
А можев да добијам австралијански пасош ама баба ми и дедоми навремето не прифатија, сеуште не разбирам зошто одбиле. Немаше да имам проблеми сеа

А можев да добијам австралијански пасош ама баба ми и дедоми навремето не прифатија, сеуште не разбирам зошто одбиле. Немаше да имам проблеми сеа

Ти поминал возот. Вади татарски и правец Скандинавија....

Ти поминал возот. Вади татарски и правец Скандинавија....
Ма не ми е сеа да заминам негде.. Барем не сеа за сега. Искрено сеа беше најпојќе за девојками оти со новата работа неможи одмор да земи..

Ма не ми е сеа да заминам негде.. Барем не сеа за сега. Искрено сеа беше најпојќе за девојками оти со новата работа неможи одмор да земи..

Тоа е за жал. Потенцијален емигрант си

Тоа е за жал. Потенцијален емигрант си
Единствено се надевав само заради други меѓународни патувања шо ги имав последниве години, мислев заради тоа ќе се разубедат малце

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom