Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај можи ќе пробам пакДа си жив и здрав. Очигледно тоа што го кажаа сите тука, ако можеш да запишеш факултет некако, се покажа како вистина. Моментално, немаш ништо што те врзува да останеш тука, а имаш девојка и врска која би те натерал да останеш таму. Запиши факултет, па ќе си пробаш пак![]()
Можи ќе дат ако се вработам и се запишам на факултет и слично ама кој ги знае, незнам дали ќе пробам пакНикогаш нема да ти дадат виза
Ако се женам за некоја година, нема шо да ми праатРадуј се. Еднаш одбиен после шансите ти се нула
Ако се женам за некоја година, нема шо да ми праат
Sent from my iPhone using Tapatalk
Радуј се. Еднаш одбиен после шансите ти се нула
А можев да добијам австралијански пасош ама баба ми и дедоми навремето не прифатија, сеуште не разбирам зошто одбиле. Немаше да имам проблеми сеаНема врска. Зависи што и како си кажал првиот пат. Чичко ми се правел паметен, па уште 3-4 пати после тоа го одбиваа. Татко ми првиот пат го одбија, 2-3 недели покасно му дадоа. Така да, не мора да значи ништо дека сега го одбиле.
А можев да добијам австралијански пасош ама баба ми и дедоми навремето не прифатија, сеуште не разбирам зошто одбиле. Немаше да имам проблеми сеа
Ма не ми е сеа да заминам негде.. Барем не сеа за сега. Искрено сеа беше најпојќе за девојками оти со новата работа неможи одмор да земи..Ти поминал возот. Вади татарски и правец Скандинавија....
Ма не ми е сеа да заминам негде.. Барем не сеа за сега. Искрено сеа беше најпојќе за девојками оти со новата работа неможи одмор да земи..
Единствено се надевав само заради други меѓународни патувања шо ги имав последниве години, мислев заради тоа ќе се разубедат малцеТоа е за жал. Потенцијален емигрант си