Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ахх мојсие до кое дереџе не донесе, нема да играме лига на шампиони следна година :S
Што се секираш ти, на МТВ само што бевме ставени во фаворитите на освојување на истата наредната сезона. :pos:

Марија јас дојдов ,еве овде потпиши
10308349_729836587082346_423679691887697318_n.jpg

Ronaldo placese koga osvoi so united

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Утна пенал, кој да не се лизнеше Тери, оп идеја за mame заедно со Stivie G, ке се покажеше како клучен за елиминација.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Утна пенал, кој да не се лизнеше Тери, оп идеја за mame заедно со Stivie G, ке се покажеше како клучен за елиминација.
И вчера беше тиња...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ја прочитавте глупоста за Мата? сандеј фејл пишале барса сака да го купи и дека ЛВГ е спремен да го продава
b0138.gif
b0138.gif

Она што е јасно е дека новинариве појма немаат кој е на листата на Гал а кој не е и само лупаат глупости, да имаше нешто такво Огден одамна ќе напишеше ама штом е тивок, ништо нема. Така да ако не е нешто сторија од Огден или од ББЦ подобро и не ставајте, поготово не од рандом твитер агенти.

Она што е јасно е дека новинариве појма немаат кој е на листата на Гал а кој не е и само лупаат глупости, да имаше нешто такво Огден одамна ќе напишеше ама штом е тивок, ништо нема. Така да ако не е нешто сторија од Огден или од ББЦ подобро и не ставајте, поготово не од рандом твитер агенти.
Тоа ми е најсмешно , никој ама никој освен ЛВГ не го знае планот за Јунајтед. Ај сега ќе одморат од нас малку имаат што да пишуваат деновиве , ЛШ финале...
Друг :facepalm: на ББЦ : Герет бејл ,момчето од Велес е првиот велшанин да даде гол во финале на лш. ББЦ:facepalm:

Не ги поднесувам веќе. Исто како Македонсково новинарство. Едино што пратам се Гардијан и Телеграф. И овие не се нешто нај нај, ама барем имаат осет во извртувањето и фантазирањето.

Кога сме кај шпекулациите, Патрик Робертс, наводно Фулам му ставил прајс таг од 15м фунти за да нѐ откачеле (за неговиот фан на форумов е ова, мислам Филан Шортс беше :D).

Сериозно, пена на устата ти има излезено од што толку пати го имаш пишано ова. :D Aма тоa e

Давид и Мата се во составот кој ќе игра против боливија на 30ти мај.
10336699_10152871285457923_5177582632459028274_n.jpg

Аднан за белгија ке го носи дресот со број 20

Вчера до 92ра мин , бејл и роналдо вредеа заедно 10 мил.
Штета што заеба рамос работа, инаку денес ќе беа пред потпис со Јунајтед.

Сериозно, пена на устата ти има излезено од што толку пати го имаш пишано ова. :D Aма тоa e
почна да ме иритира тоа на секое да ми стига нотификација на телефон или да видам +20 страни да мислам стварно дошол некој а на крај да испадне дека било глупа шпекулација :D е трансферот на Џонс затоа беше најдобро изведено нешто, во 15:00 објавија дека е постигнат договор, во 15:05 потпиша :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom