- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.557
- Поени од реакции
- 29.151
А бе ти се заебаваш овде? Ај изгуби се.Читам сеа смртна казна за убиецот/ците ..... и кое фајде од тоа .... ќе го убиеш и што ќе добиеш за возврат ?! единствено доживотна и нека му биде на совест за стореното ....
За да утре ден другиот се подразмисли малце ако му дојде на ум да убие некого. Life without parole (LWP) е исто добра теорија која ја кажа true blue како во Америка ама како што и веќе кажаа, кај нас во затвориве си јадат пици од Доминос, ТВ, Фејсбук, така да тоа отпаѓа.Читам сеа смртна казна за убиецот/ците ..... и кое фајде од тоа .... ќе го убиеш и што ќе добиеш за возврат ?! единствено доживотна и нека му биде на совест за стореното ....
Pravda!Читам сеа смртна казна за убиецот/ците ..... и кое фајде од тоа .... ќе го убиеш и што ќе добиеш за возврат ?! единствено доживотна и нека му биде на совест за стореното ....
Не трескај глупости, со ТВОИ пари од данокот ќе го храниш цел живот во затвор! Така е тоа нели, бутни го цел живот у затвор и нема гајле. А пари за тоа издржување од каде идат знаеш ли?Читам сеа смртна казна за убиецот/ците ..... и кое фајде од тоа .... ќе го убиеш и што ќе добиеш за возврат ?! единствено доживотна и нека му биде на совест за стореното ....
Не сум за крвна одмазда колку и да звучи слатко. И мене ме боли тоа што во наш двор убија наше младо момче ама за некои работи имам цврст став и сум категорично против крвна одмазда и смртна казна и не верувам дека тоа ќе се промени.Не би било тоа правда...Правда би било колку наши убиени,силувани,тепани-толку и нивни.
Некои од групата ги испревртеа континјерите на 4 јули,застанаа автобус на сред улица на јсп му ги извадија клучевите,тргнаа накај радушка со црногорска да ја блокираат ама се срчкаа со полицијата и алфите.Sea mina eden kup policija nataka. Sho se deshava?
Пак ќе повторам, поради ова ја обожавам населбава. Никој не останал должник, до утре ќе седи блокирана улицата ама така се постигаат работи, со одење на улица.
Оној кој се решил да избоде со нож и со сеќири дете од 18 години,значи дека нема никаква совест и постапил со чист разум.Читам сеа смртна казна за убиецот/ците ..... и кое фајде од тоа .... ќе го убиеш и што ќе добиеш за возврат ?! единствено доживотна и нека му биде на совест за стореното ....