Прв приватен универзитет - Европски универзитет

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали има овде некој од постарите генерации,што отишол на апсолвентска екскурзија со друга агенција,а не со таа што е наметната од Европски? Дали му правеле проблем за полагањето,односно дали му ги преместиле и него полагањата ?

Да се пофалам и ја се запишав на Европски за информатика (софтверско инженерство)
па ќе видиме како ќе биде :D

Има ли некој што го има положено Сигнали и Системи предметот од прва година, јас 3 пати го полагам и не можам у курац, некој да ми помогне?

Па еве го си почна да си работи пак како што треба сега што нема доволно студенти валјда дека е скапо :)

Има околу 500 турци запишано, така да кризата е надмината, се очекува бројот да расте секоја година.

Финансиско моделирање во Excel

Практични примери базирани на познати теоретски концепти од областа на финансиите, банкарството и пазарот на капитал

Обуката ќе се одржи на 22 и 23 февруари (сабота и недела) со почеток во 10 часот

Повеќе информации на: http://educorner.mk/?page_id=227

8eed.jpg

дали некој знае како се пополнува дневник за практична настава на еурм?

дали некој знае како се пополнува дневник за практична настава на еурм?
Ништо посебно, или идеш на пракса редовно/официјално или ако работи некој близок во некоја фирма нека ти запише како да си идел.. Мада боље е да си идеш. И си пишува у дневникот, секој ден што си работел, како си работел и каде си работел и само пополнуваш. На крај треба да ти се потпише овластено лице и готово.

Здраво,планирам да се запишам на информатика.Гледам од оваа година цената им е намалена на 1000е, ме интерсира колку се други трошоци на факултет и дали вреди да се запишам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom