Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
100 милиона, доволно е само да се трудиш, добро еАбе не јеби денеска само он и Алба трчаа и правеа нешто.
Не да го правдам, ама барем денеска се трудеше да направи нешто.

хаха може објаснување сега што значи ова, гледам другите го користат па и јас. А оЧај мислев на утакмицата...
Прав мајмун е.
![]()

Абе општо можда не изигра којзнае каква сезона, ама далеку дека беше најслаб он и дека он е крив за годинава.100 милиона, доволно е само да се трудиш, добро е
Ова со трудењево е исто ко македонското мото битно е да се учествува![]()
А што бидна со Алба бе, зошто го извади на полувреме? Според мене, ви беше најдобар у прво полувреме.Абе не јеби денеска само он и Алба трчаа и правеа нешто.
Не да го правдам, ама барем денеска се трудеше да направи нешто.

Бидете среќни што Гвардиола не ни е тренер.А што бидна со Алба бе, зошто го извади на полувреме? Според мене, ви беше најдобар у прво полувреме.
Иначе бидите среќни што Карло ни е тренер, а не Мурињо. Да останеше уште една сезона, немаше да пропушти ваква шанса да ве понижи.![]()

А што бидна со Алба бе, зошто го извади на полувреме? Според мене, ви беше најдобар у прво полувреме.
Иначе бидите среќни што Карло ни е тренер, а не Мурињо. Да останеше уште една сезона, немаше да пропушти ваква шанса да ве понижи.![]()
Ништо официјално не најдов, ама ни Тата не е толку глупав да го извади ако не се повредил нешто. А Адриано уште од 35та минута некаде се спремаше.А што бидна со Алба бе, зошто го извади на полувреме? Според мене, ви беше најдобар у прво полувреме.
Најреценетиот циркузант што стапнал у Европа е Нејмар. Ќути и тој Гансо не им го увалијаАбе општо можда не изигра којзнае каква сезона, ама далеку дека беше најслаб он и дека он е крив за годинава.