Прилепчани спортуваат | недела , 15:00 - 16:30, Сала Македонија|

2

~2A

Гостин
@Jackdraw

Те нема на фб, па си реков овде да ти пишам. Речи му на другар ти/колегата да му изиграме фудбал деновиве? :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Кај треба да се пријавам бе, ми треба малку кардио да ги искашлам цигариве :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Вака полу легнат на столица со цигарава в уста гледам Ред Џоун ме цитира и мрзеливиот дел од мене се надева дека пишал: абе брат нема место договорени сме вејче :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Вака полу легнат на столица со цигарава в уста гледам Ред Џоун ме цитира и мрзеливиот дел од мене се надева дека пишал: абе брат нема место договорени сме вејче :D
Е сега или в сала или ко ќе преминуваш улица преминувај на црвено за пешаци, така ќе трчниш малце. :D Башка, мислам дека те видов прееска, на пешачки.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Е сега или в сала или ко ќе преминуваш улица преминувај на црвено за пешаци, така ќе трчниш малце. :D Башка, мислам дека те видов прееска, на пешачки.
Бев излезен можно е да сум бил јас. На пешачки јас слабо гледам во луѓе, параноја ме фајча :cautious:
Иначе @Hurin ми спомна да се пријавам за фудбаливе ко се видовме, арно шо спомна иначе немаше сам да ми текни, немукаетлија сум :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Бев излезен можно е да сум бил јас. На пешачки јас слабо гледам во луѓе, параноја ме фајча :cautious:
Иначе @Hurin ми спомна да се пријавам за фудбаливе ко се видовме, арно шо спомна иначе немаше сам да ми текни, немукаетлија сум :D
море те тераме да заиграш веќе од пивофест навака :)
туку другата недела да не се изборите случајно ??

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
море те тераме да заиграш веќе од пивофест навака :)
туку другата недела да не се изборите случајно ??
Појма немам, изгледа се. Ако се тогаш нема да можам да учествувам, планирајте ме за нареден пат :) Обично после гласање ом в чаршија на сеир :D

2

~2A

Гостин
Шо прајме за ова недела, кај ќе играме?
-Пецката наредил од наредниот термин да плаќаме по 800 денари. :facepalm:

Топло е времево, шо значи би можеле да изиграме во Кире Гаврилоски, шо велите?

Kajgana Shop

На врв Bottom