Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај биди озбилен, бар ти. Немаше никаква логика тука да ја биде судена рака од Нејмар.
Од друга страна те разбирам. Јас исто реагирам на секој пенал што е суден за Реал.

Разбирам дека разбираш, така реагиравте на сличната игра на Игуаин во сопствен шеснаесетник против Валенсија прехлани. :D

Муабетот е ако и после ова, се фураат муабети дека Барса годинава е одмагана од судиите... не знам.

Читам Нејмар пак развалил :icon_lol:

Како им го спопикаа, 90 милиона циркузант што ќе го снајде иста судбина како Робињо.

Еј абе чист пенал беше она, ама муабетот е како за тие ситуации судијава беше СОКОЛ, ама пред очите и на вториот судија она од Маскерано не е ништо, па дури и него лекар му викаат :pos:
Комедии жими се најмило, нека му е честита титулата па крај краева да се дешаваше истото и за Реал и мене к*р че ме болеше битно титула да земат, ама работава е што вакви ситуации се случуваат најчесто кај Барселона и тоа во нејзина полза.

Па то треба да се апси...

10153107_985989311441285_260631595_n.jpg

Очен лекар за секој граѓанин.

Леле да го направеше Пепе она што го напрај Маскерано 10 меча суспензија ќе бараа :vozbud:

Чист црвен за Маскерано

А пази за неколку други црвени шо требаше да добијат циганите никој не збори, особено прво полувреме Симао и сеа при крај Санчез, детето на Барса кога му влета директно во нога на Фабрегас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom