Ауфвидерзен Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojco
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е надвор е подобро. За Скандинавија само Норвешка. Другите не се Ок. Ама не мора со булгарски пашапорт. Може и со македонски.
надвор е подобро...за надворешните[DOUBLEPOST=1394040297][/DOUBLEPOST]
ееее сеа и ти, компарацијава со ромите ти е никаква
прво тие се необразовани , живеат од денес за денес, начинот на живот им е сосема различен да не речам чергарски - тие и во мк и во франција или германија ќе го прават истото- ќе живеат од милостиња од просење или од продавање железо ,а помошта што ќе ја добиваат ќе ја препродаваат , значи не само што нема што да изгубат во МК - тие и нема нешто многу повеќе да добијат и надвор - сеедно им е каде се важно да имаат за јадење и веселби -(удри бригу на весеље)
а за мрзи, мислам дека се поголеми мрзи и неработници дури и од оние вицевите за црногорците
Малку претерав, се извинувам...but you get my point...right?

Последно уредено:
damn, do u still believe in unicorns?
WTF ima unicornot so postot moj? Sea prasanjeto e kolku godinki si ti ?

damn, do u still believe in unicorns?[DOUBLEPOST=1394040613][/DOUBLEPOST]or santa?[DOUBLEPOST=1394040672][/DOUBLEPOST]you're too old to beleive in that shit -pametni i rabotli - tikvi vareni , vrski i poznanstva decko i pari - toa go vrti svetot

Definitivno ti ne si vo taa kategorija!Let`s continue.

лепршавање на јазикот - со други зборови дали веруваш во бајки.
Колку годинки сум јас? - постар од тебе...за жал :([DOUBLEPOST=1394040928][/DOUBLEPOST]ej ama ne mongu postar od tebe :)

Другар, ти можеш да ги онадиш и ДУИ И ДПА, ама некако по мислењава на форум делуваш како партиски активист и тоа доста заслепен, бидејќи не ја гледаш реалноста околу тебе.
Има дома он стар телевизор што фаќа само Сител

лепршавање на јазикот - со други зборови дали веруваш во бајки.
Колку годинки сум јас? - постар од тебе...за жал :([DOUBLEPOST=1394040928][/DOUBLEPOST]ej ama ne mongu postar od tebe :)
Vo brojki da vo drugo ne veruvam! Uste ne kaza so kakov status si bil ili si vo USA.

aaaa pa ti ke mi meris mozok na forum na internet - a be odi begaj :)[DOUBLEPOST=1394041026][/DOUBLEPOST]
cim ne znaes sto unicorn znaci ....
Unicorn e magare so rogovi ...if you know what i mean.
Ne bre samo sakam da vidam dali rabotliv ili pameten kadar "propustila\izgubila" USA

I ti su pravo pomal sum ama brojcano... Ajde pej so kakov status si ili bil vo USA. Daj da vidime zosto USA e "makea" za tebe.Cekam.
bi sakal da recam ke i peam na sestra ti...ama ke me apsat jbg...[DOUBLEPOST=1394042102][/DOUBLEPOST]не го читај ова погоре аууу......немој немој!!! игнорирај го!

Како и да е надвор е подобро. За Скандинавија само Норвешка. Другите не се Ок. Ама не мора со булгарски пашапорт. Може и со македонски.
Можат со мкд само 5% . а пасошот ти. е еу виза и работиш без проблем... за разлика од македонскиот.
Па јбг не сме сите навикнати да факаме Тестиси и врски за да добијам работна виза.
Чарето некој си го бара со Бугарскиот пасош.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom