Kако се релаксирате?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Шетам на невреме....

Или само шетам и се опуштам а кога сум најопуштен не внимавам што како одам изгледам ова она, еднаш ми вика П. не се дујај бе убо оди :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Одам в теретана и не му ја мислам многу после.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Го шетам кучето на синџир уште не знае да оди како што треба па иди дека тоа ме шета мене а не јас него. Ама една од најрелаксирачките работи досега што сум ги правел... Одвај чекам да порасни па ќе одиме на поголема шетња, а не само околу куќа.

JocikA

The red one
Член од
24 јуни 2008
Мислења
109
Поени од реакции
28
Кога дава времето точакот под нозе и метак у дивљини, а ако не дава, земам некоја книга и седнувам на една фотеља у еден ќош и читам додека не ми се приспие.

JocikA

The red one
Член од
24 јуни 2008
Мислења
109
Поени од реакции
28
Кога дава времето точакот под нозе и метак у дивљини, а ако не дава, земам некоја книга и седнувам на една фотеља у еден ќош и читам додека не ми се приспие.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Шетам низ маало сам едно пола саат, и легнувам дома на кревет потоа и слушам музика.... и потоа сум оперативен :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас со многу музика, инструменти, пенкало и лист, долги прошетки (пешки) и други зелени работи.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
никад да научам..

да останам на тема, па првиот час од релаксирањето ми поминува во барање на добра чил аут музика и потоа само ја оставам да ме извози, а често ме удира во глава и некој драма/романтичен филм да ме опушти малце, некоја утакмица, книга, а нема подобро од само лежење во кревет и да си тепаш некои филмови..
Летно време не ме барај дома..

С

сашенко

Гостин
Во последно време прошетка на чист воздух навечер, доста добро ми годи

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции