Schtrawzenigger
and the Baltic Fleet
- Член од
- 9 јули 2013
- Мислења
- 726
- Поени од реакции
- 2.616
dat englishYou didn't even had possession![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dat englishYou didn't even had possession![]()

Дел од нив ја чувствуваат Шпанија за нивна држава, колку што Албанците ја чувствуваат Македонија за своја.Кретени терористички што очекуваш, типот им донесе Европкса титула после незнам колку години на цела Шпанија, они го свиркаат.

Кретени терористички што очекуваш, типот им донесе Европкса титула после незнам колку години на цела Шпанија, они го свиркаат.

Roja exagerada a Cristiano, que podrá jugar el derbi de Copa
http://futbol.as.com/futbol/2014/02/02/primera/1391377530_837950.html

Сфаќаш дека и да е болдирано и да не е,и да е зголемено пак нема да разбереме?Можеше сепак да ја преведеш оваа реченица..![]()
Сфаќаш дека и да е болдирано и да не е,и да е зголемено пак нема да разбереме?Можеше сепак да ја преведеш оваа реченица..![]()
Роналдо го тегнат за дрес за чист жолт - нема ни фаул. Станува батено го турка Роналдо, Роналдо враќа, му иди уште едно бате го шлака со глава, Роналдо чути, Црвен за Роналдо, е тогаш пробав да рипнам од тераса ама ај да го догледам реков...
И од ко го догледа, рипна од тераса?
И зашо не?
)
Роналдо го тегнат за дрес за чист жолт - нема ни фаул. Станува батено го турка Роналдо, Роналдо враќа, му иди уште едно бате го шлака со глава, Роналдо чути, Црвен за Роналдо, е тогаш пробав да рипнам од тераса ама ај да го догледам реков...