- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
Znaci nema nikakvo znacenje ako imas brat Ili sestra so bugarski pasos???
Не само ако еден од родителите има тогаш би ти помогнало.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci nema nikakvo znacenje ako imas brat Ili sestra so bugarski pasos???
Во случај ако ме вратат на дополнителна проверка носење на документи дека брат ми двајцата чичковци и сите први братучеди и братучедки имаат бугарски пасош доволен доказ ќе е?
Во случај ако ме вратат на дополнителна проверка носење на документи дека брат ми двајцата чичковци и сите први братучеди и братучедки имаат бугарски пасош доволен доказ ќе е?
Nikoj nisto ne znae sega za sega
Nikoj nisto ne znae sega za sega
Od kade znaes deka 2-3god ke se ceka mozebi site ke gi odbijat ostanuva da cekame I da vidime.
Тие како мене што однеле документи незнаат дали ке поминат а не пак без документи.Takvi dokumenti sto baraat 90% nemaat mozebi ke projdat I bez dokumenti da se nadevame
Здраво . Значи вака, јас бев аплицирала преку посредник за БГ пасош уште во јули минатата година и првото интерјву ми бесе закажано во март. Го сменив тој човек и се префрлив кај друг . Овие денови од тој што го сменив ми кажа дека ми ја поништил шифрата што ми ја дадоа од таму (многу се изнервирав). Ме интереситра дали може пак да аплицирам и да добијам нова лозинка ? Ве молам за помош .
Здраво . Значи вака, јас бев аплицирала преку посредник за БГ пасош уште во јули минатата година и првото интерјву ми бесе закажано во март. Го сменив тој човек и се префрлив кај друг . Овие денови од тој што го сменив ми кажа дека ми ја поништил шифрата што ми ја дадоа од таму (многу се изнервирав). Ме интереситра дали може пак да аплицирам и да добијам нова шифра? Ве молам за помош .
Takvi dokumenti sto baraat 90% nemaat mozebi ke projdat I bez dokumenti da se nadevame