Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova e preletot na avionot koj gi eliminira teroristite kaj radusa ako gresam neka me popravi nekoj mislam deka od tamu e slikava a eve i tekstot
Појма си немаш затоа не ни коментирај и не се инаети за пфв треба 15 згибови,60 стомачни за 2 мин,55 склекови за 2 мин,и 3200 за 15 минути.Момче прво научи после зборувај15 згибови,70 стомачни,70 склекови и 3.2 за 13.30 колку шо знам јас за влез во АРМ
Точно така летот на двата су 25 кои на делови ги направија учк

Slikata ne se gleda.Наш е овој?
![]()
Појма си немаш затоа не ни коментирај и не се инаети за пфв треба 15 згибови,60 стомачни за 2 мин,55 склекови за 2 мин,и 3200 за 15 минути.Момче прво научи после зборувај
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 17:49 ---
Точно така летот на двата су 25 кои на делови ги направија учк
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 17:50 ---
Чипицао друже ги напишав јас физичките вежби колку и што треба види си убаво
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 18:16 ---
http://www.youtube.com/watch?v=ed5itUg-xuI
Од 20-та секудна ја даваат радуша во пламен и се гледа еден од сухоите.Само нешто плус да кажам за радуша.Во радуша освен тигрите и пеп како и секогаш први отидоа волците а наредните денови останатите волци шо биле у касарната и тие отишле таму така да сами видете си колку волци биле у радуша![]()
Друже иди кажи им тогаш зошто сите 4 не ги пуштиле заедно.Инаку ако се зголеми буџетот на арм секако дека ќе има многу нови нешта ама за такви работи јас не коментирам.Друже сето тоа го разбирам мојот чичко брат на татко ми офицер тој ја започна војната на танушевци со минофрлачите и качушите.Сите ги ценам за тоа што го направиа што ги напуштиа своите домови за да отидат да ја одбранат својата држава.Ама види ја ти разликата на војниците и полицајците во 2001 за разлика од волците.Да не беа волците на сите борбени места во војната друг исход ќе имавме затоа секогаш сум и ќе сум за волците.Зошто бе само 2 им пуштиле,требало сите 4 да ги пуштат...тоа кажува колку се од огромна корист такви авиони,па и во тоолку мал број...и прашав погоре нешто но никој не се нафати да одговори..што би било со АРМ,од гледна точка на модернизирање,доколку НЕКОГАШ им се даде буџетот на МВР,а МВР остане што е можно со по мал буџет,колку да подмират плати и неопходни трошоци,а на нивна сметка да се зголеми на АРМ колку е можно повеќе,на некој 1-2-3 години ? што би ни било од најголема корист ? според мене,пред се би требале да набавиме неколку асални авиони,но не во голем број,артилерија и тенкови,па следна фаза да бидат транспортери?
што сакаш да кажеш со тоа ? многу-малку ? и друже имам забелешка до тебе,бидејќи го пратам форумов многу долго,и се вртат едни исти луѓе меѓу кои и ти...убаво е што ги величаш волците,несомнено дека тие ни се врвот во државава,но не е убаво да ги понижуваш сите останати ради нив...тоа што тигрите напуштале позиции и слично,не си размислил дека е можеби од некој над нив ? бидејќи како некој кој што се претставува дека има огромно познавање,би требало да знаеш дека секоја единица дејствува по наредба,па можеби,тоа била причината за нивните "предавства" на фронтовите...и зошто ретко кога се збори за Лавовите,кога е темата 2001 ?
Инаку сме коментирале и за лавовите ама не многу пошо тие прво беа паравоена формација во која луѓе од сите страни и од секаде влегоа па после станаа под управа на мвр,и пошо единицата многу кратко време постоеше ја расформираа во 2003.Друже иди кажи им тогаш зошто сите 4 не ги пуштиле заедно.Инаку ако се зголеми буџетот на арм секако дека ќе има многу нови нешта ама за такви работи јас не коментирам.Друже сето тоа го разбирам мојот чичко брат на татко ми офицер тој ја започна војната на танушевци со минофрлачите и качушите.Сите ги ценам за тоа што го направиа што ги напуштиа своите домови за да отидат да ја одбранат својата држава.Ама види ја ти разликата на војниците и полицајците во 2001 за разлика од волците.Да не беа волците на сите борбени места во војната друг исход ќе имавме затоа секогаш сум и ќе сум за волците.Инаку сме коментирале и за лавовите ама не многу пошо тие прво беа паравоена формација во која луѓе од сите страни и од секаде влегоа па после станаа под управа на мвр,и пошо единицата многу кратко време постоеше ја расформираа во 2003.

Океј е све,ти кажав, и со право,но не е ок да ги понижуваш другите кои што исто оставиле фамилија дома и отишле на фронт...без разлика дали специјалци,резервисти,доброволци..не ми е јасно тоа што значи,паравоена формација ? како дејствувале тогаш доколку не биле под закрила на мвр,кој ги контролирал..?мислам дека во тоа време они беа најголемата формација во мвр,ако не се лажам ? како единица мислам...
и зошто не коментираш ? ај може ќе се најде некој друг![]()
Има ли наши во легија на странци ?
Максимус пак незнаеш и не коментирај лавовите прво беа како паравоена формација после влегоа под управа на мвр.Пошо се барааше луѓе какви и да се за да се создаде единица со многу луѓе кои ќе одат на кризните места.Затоа прво беше паравоена па после со обуката и наредните селекции лавовите станаа дел од мврЛавовите беа формирани по барање на МВР,не беа паравоена формација.
Ги има многу пред година и нешто имаше на вести валандовчанец припадник на легијата загинал при сообраќајна несреќаИма ли наши во легија на странци ?
Друже убаво објаснив значи прво додека да се соберат луѓе и нивната обука тие беа паравоена формација,после пошо тоа мвр го бараше влегоа под нивна управа.И не само во мвр туку во цела македонија тие беа најбројни како единица имааше над 1200 луѓе распоредени во повеќе касарни.Океј е све,ти кажав, и со право,но не е ок да ги понижуваш другите кои што исто оставиле фамилија дома и отишле на фронт...без разлика дали специјалци,резервисти,доброволци..не ми е јасно тоа што значи,паравоена формација ? како дејствувале тогаш доколку не биле под закрила на мвр,кој ги контролирал..?мислам дека во тоа време они беа најголемата формација во мвр,ако не се лажам ? како единица мислам...
и зошто не коментираш ? ај може ќе се најде некој друг![]()
Зависи од годините За 60 бода и возраст од 22 до 26 години 40 склекови 50 стомачни 16 38 трчање Нема згибови за влез во АРМ Од 18 до 21 би требало да се тука некаде + 5 иза трчање околу 30 секунди.И секако Врски15 згибови,70 стомачни,70 склекови и 3.2 за 13.30 колку шо знам јас за влез во АРМ
Зависи од годините За 60 бода и возраст од 22 до 26 години 40 склекови 50 стомачни 16 38 трчање Нема згибови за влез во АРМ Од 18 до 21 би требало да се тука некаде + 5 иза трчање околу 30 секунди.И секако Врски