- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.068
- Поени од реакции
- 16.635
Ми нема логика сите натпревари да ги играме во 16 часот..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можно е , не сме атрактивни од маркетиншки аспект. Данска мора да игра во 20:30, останатите се прилагодуваат.Ми нема логика сите натпревари да ги играме во 16 часот..
Прегледај го приврзокот 82303
Morav da go razbudam moeto 'mece' cimerce,mi se opusti posle Danska..gledam statistika Marinovic poveke odbrani imal od ministerot megutoa napreduva dobar e a i go sakam koga e ljut u soba so vega spustena...AKCIJA uspesna odime ponatamu Makedonijo...
Kiril Lazarov
И после Шундо немал авторитет и влијание.![]()
Пууу да му се сневиди. Ај у сабота ок, ама другиве како ќе ги гледам, до 5 сум на работа...![]()
Ќе останиш прекувремено на работа и таму ќе гледаш.![]()
Како бе прекувремено кога натпреварите се од 4?![]()
До 5 си, нема да заврши утакмицата до 5. Ќе останиш да ја догледаш![]()
Оди си порано од работа ма. Сабајле оди еден саат порано, попладне оди си еден саат порано. За три минути дома си.Од работа до дома имам 5 минути, со брзо одење 3. Више кога ќе пропуштам 48-50 минути, уште 3 нема разлика да ми направат. На работа нема да можам да гледам пошто нели, треба да работам, така да на форумов, твитер и Фејсбук ќе можам повремено да се уклучувам чисто за да видам како иде работава.![]()
Работи и гледај....Од работа до дома имам 5 минути, со брзо одење 3. Више кога ќе пропуштам 48-50 минути, уште 3 нема разлика да ми направат. На работа нема да можам да гледам пошто нели, треба да работам, така да на форумов, твитер и Фејсбук ќе можам повремено да се уклучувам чисто за да видам како иде работава.![]()