ЕП 2014 - Група А (Македонија, Данска, Чешка, Австрија)

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кое место во групата ќе го освои Македонија?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро што се исти термините сите три натпревари , но терминот 16 часот не ме радува.
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 22:43 ---
Ми нема логика сите натпревари да ги играме во 16 часот..
Можно е , не сме атрактивни од маркетиншки аспект. Данска мора да игра во 20:30, останатите се прилагодуваат.
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 22:46 ---
Исто и Австрија сите натпревари ги игра од 18:15.

1043890_611311688922204_1753721484_n.jpg
Morav da go razbudam moeto 'mece' cimerce,mi se opusti posle Danska..gledam statistika Marinovic poveke odbrani imal od ministerot megutoa napreduva dobar e a i go sakam koga e ljut u soba so vega spustena...AKCIJA uspesna odime ponatamu Makedonijo...
Kiril Lazarov

Сликава е шампионажа ко шампионо шо го претставува. :cuc:

1520637_10200541410098349_156797675_n.jpg

Пууу да му се сневиди. Ај у сабота ок, ама другиве како ќе ги гледам, до 5 сум на работа...:place::facepalm:

Пууу да му се сневиди. Ај у сабота ок, ама другиве како ќе ги гледам, до 5 сум на работа...:place::facepalm:

Ќе останиш прекувремено на работа и таму ќе гледаш. :D

До 5 си, нема да заврши утакмицата до 5. Ќе останиш да ја догледаш :)

Од работа до дома имам 5 минути, со брзо одење 3. Више кога ќе пропуштам 48-50 минути, уште 3 нема разлика да ми направат. На работа нема да можам да гледам пошто нели, треба да работам, така да на форумов, твитер и Фејсбук ќе можам повремено да се уклучувам чисто за да видам како иде работава. :)

Од работа до дома имам 5 минути, со брзо одење 3. Више кога ќе пропуштам 48-50 минути, уште 3 нема разлика да ми направат. На работа нема да можам да гледам пошто нели, треба да работам, така да на форумов, твитер и Фејсбук ќе можам повремено да се уклучувам чисто за да видам како иде работава. :)
Оди си порано од работа ма. Сабајле оди еден саат порано, попладне оди си еден саат порано. За три минути дома си. :D Ваљда шефовите твои ќе имаат разбирање, Македонија игра. :)

Работи и гледај.... :D Мултитаскинг....можеш ти... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom