Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозен си за ова?дали може да се најде вакво нешто во Македонија за купување???
дали може да се најде вакво нешто во Македонија за купување???
шо цена се?
Единствениот Косворт кој беше до скоро време единствен на територијата на бивша Ју беше продаден во Загреб и тоа нов ганц,е Фокус Косворт за кој е искеширано повеке од 100К евра....
Ескорт се произведува до 1999-2000, а косвортот до 1996 ако не се лажам. И да, увоз не е можен бидејќи сите носат Euro1 мотор.И да најдеш не ми се верува дека ке можеш да го увезеш бидејки се постари возила.Ескорт се произведуваше до 94-та.
Единствениот Косворт кој беше до скоро време единствен на територијата на бивша Ју беше продаден во Загреб и тоа нов ганц,е Фокус Косворт за кој е искеширано повеке од 100К евра....
како и да е значи ќе треба да се задоволиме со обично ескортче![]()
Сериозен си за ова?
Знај дека се многу ретки примероци и според тоа држат релативно висока цена. Рачунај на најмалце 20к евра и нагоре.
Пред отприлика 5 години гледав еден црн во Капиштец, спроти Беверли, кај што е сега новиот кружен... шо бидна со него после не знам, ама го снема оттука.
Како и да е, ова количе ми е едно од омилените. Додадено ми е во bucket list, еднаш во животот барем морам да го имам.![]()
Точно... сега се сетив дека негови беа.Мислам дека на Чонгур е црниот, а исто и бел има. За белиот сум сигурен дека е 100% на Чонгур.![]()
Имаш и поевтина варијанта, како RS2000 или пак XR3i (Првиот е 150 bhp, вториот 130 bhp).како и да е значи ќе треба да се задоволиме со обично ескортче![]()
Kupi si obicen eskort od mk,od stranstvo naracaj si cosworth body kit.
како и да е значи ќе треба да се задоволиме со обично ескортче![]()