Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Грешка си имаше обид да се донесе таков закон но не стапи никогаш на сила во мкд нема закон за онлине кладење , ама како стојат работите многу играчи ке се префлрат на онлине и очекувам да го забранат во скоро време и тоа .
Зашто бе збориш на памет? Го иам читано законот и еве ти и ти да прочиташ убаво пишува не смееш да се кладиш на нет, а ако веќе се кладиш може да ти стегнат казна од 1000 евра.
http://www.ujp.gov.mk/files/attachment/0000/0517/Zakon_za_igrite_na_sreka_i_za_zabavnite_igri_Sl_vesnik_na_RM_br___171-2012__28_12_2012.pdf

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Не би требало на крај да бараат пари. Нека отидат во Арачиново да им бараат пари мамицата нивна.. :mad:

Луѓе зошто играте во Моцарт ? Има за едно 5% полоши коеф. од останатите кладилници што би се рекло со се данок за владата, процент за јајцата на букефал и 3 од карти губиш едно 15%.
--- надополнето: 8 јануари 2014 во 04:25 ---

Пред месец дена на Евролига кошарка играв кошаркар да даде повеќе од 8.5 коша. Даде 8 уште во прво полувреме.
На крај можеш да претпоставиш дека остана на 8 :mad:
Другар мој бе, пред некој ден го играше Крис Пол +20.5 он даде 19 на полувреме и типацот се повреди :facepalm: Само него го чекаше за добра пара.. Е тоа ти се вика баксуз

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Зашто бе збориш на памет? Го иам читано законот и еве ти и ти да прочиташ убаво пишува не смееш да се кладиш на нет, а ако веќе се кладиш може да ти стегнат казна од 1000 евра.
http://www.ujp.gov.mk/files/attachment/0000/0517/Zakon_za_igrite_na_sreka_i_za_zabavnite_igri_Sl_vesnik_na_RM_br___171-2012__28_12_2012.pdf
Значи во тоа што го прочитав и не гледам нешто што конкретно пишува дека несмееш ако е така зошто тогаш не познавам некој што е казнет а и јас не играм малце време .

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Некој што се разбира од систем за 50 денари уплатено 5/12 седум се фатени сите се по 1.9 коеф може да ми израчуна некој колку е добивката или да ми даде програм за тоа само не тој од тип.ком.мк пошто неможам да израчунам на тој...
~32 ден. не ме фаќај за збор дека од дамна неам рачунато системи :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Некој што се разбира од систем за 50 денари уплатено 5/12 седум се фатени сите се по 1.9 коеф може да ми израчуна некој колку е добивката или да ми даде програм за тоа само не тој од тип.ком.мк пошто неможам да израчунам на тој...
Добро како можи вакви глупи системи да играте и да го фатите ливчето пак да сте зијан :facepalm:
Шо коефициент е 1.9 да го играш во систем кој има скоро 800 комбинации.
Ти си знајш, со твој пари играш :)

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
Добро како можи вакви глупи системи да играте и да го фатите ливчето пак да сте зијан :facepalm:
Шо коефициент е 1.9 да го играш во систем кој има скоро 800 комбинации.
Ти си знајш, со твој пари играш :)
Прв пат пробав ваков систем и последен да играм а иначе обично играм 4/5 5/6 сакав да видам ама срање било живо...

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Ако се одлучите за утре да одиграте нешо Медвешчак треба да е 2ка 2,30 овие Спартак во финансиски проблеми немаат доволно тренинзи а како шо прочитав ако преведе гугл правилно немаат ниту каде да одморат ниту шо да јадат :facepalm: практично се немотивирани за разлика од Медведиве кои имаат и тоа многу за што да играат
Според тебе вреди да се игра на поголема уплата сингл ? или пак да ја комбинирам со некои.

M

Mamba.

Гостин
Едно прашање...у спорт лајф може ли 5+ и 6+ да уплаќаш у хокеј?
Оти у билтенот/додатокот нема, а на спорт лајф страната има, пише вкупно погодоци и има <4.5 >4.5, 6+ и помалку од 6 или 5 итн
Прашувам оти у додатокот нема а на страната има таков тип

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Едно прашање...у спорт лајф може ли 5+ и 6+ да уплаќаш у хокеј?
Оти у билтенот/додатокот нема, а на спорт лајф страната има, пише вкупно погодоци и има <4.5 >4.5, 6+ и помалку од 6 или 5 итн
Прашувам оти у додатокот нема а на страната има таков тип
Да.

Kajgana Shop

На врв Bottom