Постари или помлади партнери?

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Абе у право си, ама од кога ќе ја устручиш после да игра како што *ти сакаш* баш ради тоа што *не знае што прави* станува мн. мн. боље :)
И замисли еден ден ти се истакнува со нова финта што ти не ја знаеш, м? :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.997
Поени од реакции
83.375
Преферирам 36+ (не ептен многу плус).
Тогаш жената го достигнува врвот на сексуалната зрелост (ако не се лажам, или тука негде беше 35/36)

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Малку постари од мене, некој што ќе ми простува ако сум понекогаш бесчувствителна и ладна во врската затоа што сум помлада

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Малку постари од мене, некој што ќе ми простува ако сум понекогаш бесчувствителна и ладна во врската затоа што сум помлада
Објасни го овој дел, не те разбирам...

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Објасни го овој дел, не те разбирам...
Кога си во брак постојано имаш партнер... само некогаш имаш периоди кога сакаш да си сам да си ги средиш мислите имаш некоја цел за доброто на сите ама си тргнал да ја исполниш сам...
(или можда само мене ми е така)
ама во главно во таков период се ми е поважно од човекот што живее со мене, и добро е што ме гледа како детенце си вика еве ја пак ја фаќаат бубачињата некој пубертет
да беше моја генерација или помлад веројатно ќе ме гледаше како ламја со 5 глави ....

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Кога си во брак постојано имаш партнер... само некогаш имаш периоди кога сакаш да си сам да си ги средиш мислите имаш некоја цел за доброто на сите ама си тргнал да ја исполниш сам...
(или можда само мене ми е така)
ама во главно во таков период се ми е поважно од човекот што живее со мене, и добро е што ме гледа како детенце си вика еве ја пак ја фаќаат бубачињата некој пубертет
да беше моја генерација или помлад веројатно ќе ме гледаше како ламја со 5 глави ....

Уствари уживаш постарите да те гледаат како млада и недорасната тинејџерка.
Кога некој е во брак и му треба време да е сам и да си ги среди мислите значи дека сеуште не е спремен за брак . Уствари што да ти објансувам нема да разбериш секако. Ти уствари сакаш некој кој што ќе ја разбира твојата недораснатост и глупавост и ќе те има само како секс играчка или трофеј за покажување. :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Абе и постари и помлади, само добри цицки и газ да имаат.
По ова, се гледа дека порките ти се уште најдобар пријател. Абе, џабе и добар гз и цицки за медаља, ако не знае како да ги искористи.
Башка, мислев дека во 2014 секој над 14 години би требало да знае дека „партнер/ка“ значи многу повеќе од пар цицки и гз.

Kajgana Shop

На врв Bottom