И замисли еден ден ти се истакнува со нова финта што ти не ја знаеш, м?Абе у право си, ама од кога ќе ја устручиш после да игра како што *ти сакаш* баш ради тоа што *не знае што прави* станува мн. мн. боље
Браузер хистори->ол->срч:порнИ замисли еден ден ти се истакнува со нова финта што ти не ја знаеш, м?
А замисли му излезат нови линкови со шимејл?Браузер хистори->ол->срч:порн
Ако ти даде линкови што не се твои, ок е. Ако не, не ќе да е ок.
Така се прошируваат хоризонтите. И не само хоризонтите.А замисли му излезат нови линкови со шимејл?
Објасни го овој дел, не те разбирам...Малку постари од мене, некој што ќе ми простува ако сум понекогаш бесчувствителна и ладна во врската затоа што сум помлада
Кога си во брак постојано имаш партнер... само некогаш имаш периоди кога сакаш да си сам да си ги средиш мислите имаш некоја цел за доброто на сите ама си тргнал да ја исполниш сам...Објасни го овој дел, не те разбирам...
Кога си во брак постојано имаш партнер... само некогаш имаш периоди кога сакаш да си сам да си ги средиш мислите имаш некоја цел за доброто на сите ама си тргнал да ја исполниш сам...
(или можда само мене ми е така)
ама во главно во таков период се ми е поважно од човекот што живее со мене, и добро е што ме гледа како детенце си вика еве ја пак ја фаќаат бубачињата некој пубертет
да беше моја генерација или помлад веројатно ќе ме гледаше како ламја со 5 глави ....
По ова, се гледа дека порките ти се уште најдобар пријател. Абе, џабе и добар гз и цицки за медаља, ако не знае како да ги искористи.Абе и постари и помлади, само добри цицки и газ да имаат.