CNN: Македонија во петте најлоши економии во светот

• Креатор на темата Креатор на темата Realen.
  • Време на започнување Време на започнување
Грција наскоро економски пак ќе биде лидер во регионот..
:pos::pos:

Тој истиот Економист Грците ги стави во една црвена листа која изгледа вака:
economist-vo-makedonija-idnata-godina-visok-rizik-od-socijalni-nemiri-164462.jpg

Ем го става Економист како извор, ем Грција лидер:pos:

Никогаш не сум мислела дека во Македонија е сјајно. Всушност сакам да шмугнам од овде. Но, не ми кажувај дека сме полоши од јужните со економијата...Па кој сака нека го каже тоа, јас нема да верувам...Па и САД е во гадна каша, но ја нема на списокот, нели?

хахахахаха во Грција 10000 пати се живее по добро од Мкд..
--- надополнето: 23 декември 2013 во 21:45 ---
:pos::pos:

Тој истиот Економист Грците ги стави во една црвена листа која изгледа вака:
Прегледај го приврзокот 80254

Ем го става Економист како извор, ем Грција лидер:pos:

Ќе биде лидер ќе видиш..

хахахахаха во Грција 10000 пати се живее по добро од Мкд..
--- надополнето: 23 декември 2013 во 21:45 ---

Ќе биде лидер ќе видиш..
Ти си играш мајтап со нас или навистина си грк?

Грк е. Али пред да стави инфо не чита за Грција :D

Листава на СНН е безвеза и не базира на некоја студија туку онака земаат некој податоци и оп прават артикел кој е популистички и ќе биде цитиран низ светов. НО, искрено мислам дека на никому од нас не ни треба вакви листи за да знаеме како е економската ситуација во Македонија. Дали некоја листа не рангира на четврти или последно место не менува баш ништо на ситуацијата.

Од кај знаеш пак ти, да не живееш во Лерин, Воден или можеби во Солун случајно ?

Во Грција живеам и многу е убаво.. А сега моментално сум во Мкд,и гледам дека се лошо и по лошо е..

Во Грција живеам и многу е убаво.. А сега моментално сум во Мкд,и гледам дека се лошо и по лошо е..

Ама ке си одиш така ? Мислам нема тука да ни останиш.
А каде живееш поточно во грција. Во нашиот дел или во скрките онаму после катерини ?

Овие не го запознале Латас уште за да знаат каква ни е прекрасна Економијата.

За снн ми е смешно што им даде милиони за реклами да се врти, а види они како му враќаат.
Економист си е економист тука нема збор. Со бугарчињата секогаш сме у иста група. Не се делиме.

Да бе да и СНН се шегува и Економист се шегува, лееее што глуп народ живее во Мкд..:facepalm: Според вас само Сител и Латас се во право,а другите се за никаде..:eek:

Реално ако збориме, економијата на Грција е бетер од нашава. ;)

Мене ме нервира Владата, ама уште повеќе ме нервираат и од овие CNN кога им се даваа државни пари што не критикуваа тогаш, а? Или да не им дужат некоја рата за рекламирањето овие? Ѓубре од телевизија... :гомце:

Јапонија???????? :eek: Грешка да не е со текстов нешто?

Пишува поради долгот, и Јапонија има екстремно висок долг кој ја кочи Јапонската економија со децении. Пак викам, дека се земени некој податоци и према нив е прајна листата, Македонија во 2012 имала најголем број невработени, затоа и ја вметнале во листата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom