За мене, најважно е, прво, за око да ми се фати...а имам оштро око за храна
Овој пат, мој фаворит е леандра. Што да кажам, осим...оргазмично? Зелено, црвено и бело, моја омилена комбинација на бои кои сугерираат совршен микс на вкусови-изгледа богато а лесно-мој идеален сендвич за доручек. Лепчето е посебно секси, а лепче за мене е врв само по себе.
Да, да...баш коа го гледам сендвичов, ми текиња на сцената со Мег Рајан во ресторанот, во кога Хари ја сретна Сали, сите ја знаете, не? Ете така, ова те тера да вриштиш...
Онда, мој втор избор би бил парвати...зошто? Кругот е мојата форма, а кај него кругови во изобилство
Вкусен визуелен пристап има и коцка-ех, само, малку дестимулативно ми делува дебелината на слојот со месо...за вкусови се работи, знам, али лично, повеќе ценам кога месото е исечено тенко, застапено колку да даде вкус, како и све останато, а не да доминира...значи, коцкице, ќе фатеше второ место ако пресекот на сендвичот беше доведен на димензија да биде опфатен (бар приближно) со еден гриз-вака ко го гледам, замислувам како ждерам (од сите страни) наместо гриз по гриз, у меџувреме, слој уживкич...
Фала ви, драги кајганџии, на ова прекрасно визуелно уживање...