Има ли мажи кои не се палат на лезбејки?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум многу скромен човек, ако треба ќе дркам ама битно да ги гледам пред мене сизринг ен стаф

skromen = siromasen, skromnosta e odlika na siromasnite lugje.

1472878_661880937198018_2027673180_n.jpg

Не верувам дека има такви шо не се палат, само не можам да разберам зошто.Одма се ставам во ситуација јас да гледам двајца педери кај шо си праат ќеиф енд стаф и да се палам, а то није могуче.
Од гледање Донке, фајде нема.:D

На лезбејки?
Еве ја!
Никад не идам на такви тагови. Зашто некој би идел на таг lesbian, коа може на ред други много бољи...
Не, не ме пали нешто посебно да глеам лезбејки и не знам од кај таа идеја дека сите ги палело тоа.

skromen = siromasen, skromnosta e odlika na siromasnite lugje.

:facepalm::facepalm::facepalm: Ти ги читам сите коментари на форумот од самото твое зачленување . Имаш ли ти бе дечко лекарско ??? Сериозно треба да почнам да лобирам кај Ејсид да бара лекарско како услов за регистрација на форумот .

:facepalm::facepalm::facepalm: Ти ги читам сите коментари на форумот од самото твое зачленување . Имаш ли ти бе дечко лекарско ??? Сериозно треба да почнам да лобирам кај Ејсид да бара лекарско како услов за регистрација на форумот .
респект никола неам ништо против тебе.Ја мислам небитно е што коментари става секој и не е потребно да набљудувате членови.. со сите нивни ставови..секој има свое мислење.Едноставно нема потреба да се замарате со нив а и секој треба да гледа за себе.. а не само да хејта.

Имав две колешки што онака се допираа понекогаш, па и низ ходник. :icon_lol:
Еднаш на вежби асистентот ме стави заедно со нив, да му мериме температура на стаорецот(ако знаете како им се мери нив температура :icon_lol: ). И тоа во одделна просторија. Леле коа почнаа овие да се допираат, абе триење, стискање да видиш, се осеќаше дека некое време само врз книга седеле. :icon_lol:
Па и коа ќе ги замислам во мантили аоооооооооооо. Леле кај ја отворив темава упм. Цел ден бев како летнат со умот некаде после случкава.
Не се лезбејки дефинитивно, ама едно добри месец дена ,,мислев''( :icon_lol:) на ситуацијава.

Луѓе прецизно изјаснувајте се,како што некој напомена,треба да се бисекс а не лезбејки,бидејки лезбејките не би прифатиле тројка,освен можеби само некој да ги гледа.
Мене лично ме пали се,две женски,две машки...исто ми се фаќа ;)

Инаку читав една доста интересна теорија..во врска со ова.Имено истата кажува дека,машките кои во периодот на детството,младоста,живееле со мајка или биле екстремно поблиски со мајката,поголеми се шансите да во сексот ги палат две девојки одколку оние кои биле во поблиски односи со таткото или живееле само со татко.

не се согласувам со ова твое излагање...

имено машките кои во периодот на детството,младоста,живееле со мајка или биле екстремно поблиски со мајката,

има големи шанси да се хомосексуалци,би секс....но во мн мал процент се стрејт...

еве јас ке си признаам- никад не ме палеле лезбејки стално кога глеам порничи увек го прескокнувам делот кај што се лезбејките

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom