Stefus Corp.
Рационална Коза
- Член од
- 22 август 2012
- Мислења
- 2.097
- Поени од реакции
- 1.821
Јас мислам дека ниеден маж не се пали на лезбејки туку на фантазија за групен секс со две жени. Има разлика тука.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

, не па некое машко да не се попали. 
Поштено!!!Море јас се палам на лезбејки, не па некое машко да не се попали.
![]()

skromen = siromasen, skromnosta e odlika na siromasnite lugje.

Ти ги читам сите коментари на форумот од самото твое зачленување . Имаш ли ти бе дечко лекарско ??? Сериозно треба да почнам да лобирам кај Ејсид да бара лекарско како услов за регистрација на форумот .респект никола неам ништо против тебе.Ја мислам небитно е што коментари става секој и не е потребно да набљудувате членови.. со сите нивни ставови..секој има свое мислење.Едноставно нема потреба да се замарате со нив а и секој треба да гледа за себе.. а не само да хејта.Ти ги читам сите коментари на форумот од самото твое зачленување . Имаш ли ти бе дечко лекарско ??? Сериозно треба да почнам да лобирам кај Ејсид да бара лекарско како услов за регистрација на форумот .
Луѓе прецизно изјаснувајте се,како што некој напомена,треба да се бисекс а не лезбејки,бидејки лезбејките не би прифатиле тројка,освен можеби само некој да ги гледа.
Мене лично ме пали се,две женски,две машки...исто ми се фаќа
Инаку читав една доста интересна теорија..во врска со ова.Имено истата кажува дека,машките кои во периодот на детството,младоста,живееле со мајка или биле екстремно поблиски со мајката,поголеми се шансите да во сексот ги палат две девојки одколку оние кои биле во поблиски односи со таткото или живееле само со татко.