Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе не оддавајте важност на вакви ретардирани и примитивни теми. Самата тема кажува на кое ментално ниво е тој што ја отворил.
Just ignore.
ц-ц-ц.. значи како си ме заебал еј..
Ме испровоцира темава ...
Мене не ми требаат глупи дилдоа кои не ме почитуваат кој сме и како сме .... јас немам проблем дали е Албанец,Турчин,Босанец,Србин или било која националност ... јас само сакам да е добар,чесен и да ме почитува ,а да не се однесува дволично зад грб ... еден е пред мене а друг човек е на друго место .... дури и да е провинцијалец,немам замерка,можебу нема култура ,но таа се учи,за 2/3 месеца може да е друг човек,ништо не е ... а и не ми е јасно,зошто назив провинцијалец ... па зарем татко ми и мајка ми се значи селани,дедо ми и баба ми по татко и мајка се копита ,никој и ништо,едноставно черга се за газење ,за смеење .... затоа и не зезаат Грците и Бугарите .... се делиме меѓу себе,се газиме ,нема почит и лесна жртва сме за манипулација .... јас сум Скопјанец,втора генерација после татко ми и мајка ми, татко ми од Штип, на татко ми,баба ми е од Кратово а дедо ми од Штип а од кај мајка ми се од Тетово и Галичник,колку знам бидејќи не го познавам дедо ми кој никогаш го немам запознаено бидејќи умира пред да се земе мајка ми со татко ми ... како прво не внимавате дека навредувате луѓе ,како второ престанете со гомната провинцијалец, не ни требаат Албанци,турци или било кој .... ако си човек и ако се нарекуваш Христијанин,се знае кој е критериумот за поделба и почит ... Важно е да си добар или лош ... крај на приказната ... ако си добар остани ,ако си лош ај у сиктер носи се ... крај на лекцијата![]()
а зошто прво ти не бришиш некаде ... јас не сакам да одам никаде ...Да да коа ќе дојде ред да те измлатат у автобус прво ќе те прашаат дали ти Вори си чесен човек и се залагаш за соживотот во Република Македонија.
Бриши постот и не глуми лудило жиФти се!
Да на бидам тоталка офтопик би рекл дека на Скопје не му фалат споменици и кафиќи.
Od vakvi ko tebe si patime.а зошто прво ти не бришиш некаде ... јас не сакам да одам никаде ...
не генерализирај цел народ заради некои поединци кои се глупираат ... имаме и ние Македонци кои се прават паметни,а значи тоа сека по твоја логика да генерализираме дека цел етнички Македонски народ е по таа линија .... живеам во Ѓорче и сум поминал и живеам со повеќе души националности ,кои ми се први комшии цел живот .... да не беа двајца Албанци ,сестра ми ќе беше мртва кај Састав во вода ,да се удави ,затоа не генерализирај .... и до ден денеска со нив сме во контакт и одиме за празници ... зборуваш глупости дека сега ако некои ме нападнале мора глумам лудило , па и Македонци ме нападнале ,имам лузна на раката ,и тоа на 17 години , гони се ти упм ...![]()