Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Живееме во свет во кој лицемерни квазиконзервативци, квазихристијани и лажни моралисти си имаат увртено во глава дека жените треба да седат невини, а од друга страна самите не се невини и уште како капак на се` немаат ни основни познавања од биологија, трескаат НОТОРНИ ГЛУПОСТИ на кои и петтодделенец би се изнасмеал и уште истите ги прикажуваат како факти а немаат никакви докази за нивните имбецилни теории. (ги чекам уште имињата на "руските научници" )
Ете во таков свет живееме.
Земи биологија за петто одделение, прочитај малку, едуцирај се и престани да се резилиш, цел форум си тера мајтап со тебе.
И немој те молам да зборуваш за морал и етика, срамота е лажен моралист како тебе да проповеда морал и етика.
Заборај да ги спомниш и лажните либерали!;)

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Вистинскиот машки род според христијанството треба има да односи со припаднички на женскиот пол, ама исклучиво во брак, во мисионерска поза, не за уживање, туку за размножување, и не смее да користи контрацепција. Колку од овие услови исполнуваш ти, лицемерно квазихристијанче?
И со кој образ ги оцрнуваш девојките што имале секс пред брак кога и ти го правиш истото? Пишав и претходно, сакате невини - седете си и вие невини. Не може бе вие да ебете, а девојките да останат невини, не само што не е фер, туку и не е логички изводливо.

А тоа што пробуваш да го омаловажиш Шкорпион поради неговата сексуална ориентација е јадно и патетично.
Maчорка, ако може инфо во кој дел од библијата го пишува тоа?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
A лажните традиционалисти? :)

е гледаш,како не се потрудија пример од тебе да земат, гледаш колку жилаво се трудиш да бидеш паметен,а не одма издупи се... :) примери еден куп,мозок никаде..

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Море офтопицииииии.......
Да не заборавивте што е темава?
На 12 години може има такви ....

А што беше тоа финтата со телегонометријата?
Jас за Тригонометрија знам ама ова ? WTF?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
е гледаш,како не се потрудија пример од тебе да земат, гледаш колку жилаво се трудиш да бидеш паметен,а не одма издупи се... :) примери еден куп,мозок никаде..

Не сум ни традиционалист ни либерал, уште помалку да лажирам за истото. So, what the fuck are you on about He-man?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Не сум ни традиционалист ни либерал, уште помалку да лажирам за истото. So, what the fuck are you on about He-man?
хаха :D никаде јас не реков дека си,јас реков дека жилаво се трудиш да бидеш паметен,што е добро,некои пример жилаво се трудат да се издупат на 15 години кој како ја наредил.. и затоа реков да земат пример од тебе,мислам во врска со ова трудењево..

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Вистинскиот машки род според христијанството треба има да односи со припаднички на женскиот пол, ама исклучиво во брак, во мисионерска поза, не за уживање, туку за размножување, и не смее да користи контрацепција. Колку од овие услови исполнуваш ти, лицемерно квазихристијанче?
И со кој образ ги оцрнуваш девојките што имале секс пред брак кога и ти го правиш истото? Пишав и претходно, сакате невини - седете си и вие невини. Не може бе вие да ебете, а девојките да останат невини, не само што не е фер, туку и не е логички изводливо.

А тоа што пробуваш да го омаловажиш Шкорпион поради неговата сексуална ориентација е јадно и патетично.
Maчорка, ако може инфо во кој дел од библијата го пишува тоа?
Читам и гледам, никаде Мачорка во постот не спомна библија. Во библијата не пишува ни Африм ни Зоран ни Стојан.... па еве ги пишуваат по форуми :D

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Го нема во библијата, но црквата го налага.. Така да, исто ти се фаќа.. :)

ни црквата не го налага и тоа е уште една лага,кажи ми кој е тој свештеник што го рекол тоа ? го нема кажано затоа што црквата се раководи според евангелието/библијата.. друго,ти ништо не кажа за да доаѓањево со мене во Сирија,со камшикувањево.. :D

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
ни црквата не го налага и тоа е уште една лага,кажи ми кој е тој свештеник што го рекол тоа ? го нема кажано затоа што црквата се раководи според евангелието/библијата.. друго,ти ништо не кажа за да доаѓањево со мене во Сирија,со камшикувањево.. :D
То библијата чудновата книга (више чудновата него книга, но ај.....) ај најди кај пишува во неа како се прави манастриско граФче?

R

Rigel Kent

Гостин
Море офтопицииииии.......
Да не заборавивте што е темава?
На 12 години може има такви ....

А што беше тоа финтата со телегонометријата?
Jас за Тригонометрија знам ама ова ? WTF?
Тоа е апсолутната вистина на GhostLeader која е научно потврдена и докажана , но ете никако да дознаеме од кого.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
N

Nessa Alcarin

Гостин
Да не ја обрнеме сега на религија, плс... Оди ви подфорум Религија, коментирај на нешто, јас ќе дојдам...
За Сирија се уште размислувам, те молам дај ми повеќе време, ептен си нестрплив...

Kajgana Shop

На врв Bottom