Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.353
Поени од реакции
30.719
Девојката не ја познавам ептен добро за да ја осудам дека е курва. Сепак е слободна и може да живее како што сака, па и да е курва јас ќе ја сменам. Ќе ја доведам во ред. Јас сум лепак за курви, ама и лек сум за курви. Еднаш кога на мене ќе се закачат после нe можат да се откачат. Јебига што да правам слаб сум на лепота. Кога ќе посакам нешто морам да го добијам, па така и неа а после ќе видиме, јас само да ја освојам а после ќе се смени приказната. Не сум раат ако имам пек на срцето, ќе ми остане мерак засекогаш. Ајде кажавме се што имавме залудно е веќе да се пишува. Она што сакав беше некој да ми каже совет и тактика како можам да и го привлечам вниманието. Уште од почеток кажав, не дојдов да барам совет дали да продолжам со неа или не, тоа сам го одлучив. Ама сепак смислив една тактика од денес ја почвам. Ќе се вратам да ви ги кажам резултатите. Држете ми среќа. Ајде останете ссо здравје. LOG OUT!!
Сигурно ти е многу досадно во животот.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.472
Поени од реакции
13.646
Девојката не ја познавам ептен добро за да ја осудам дека е курва. Сепак е слободна и може да живее како што сака, па и да е курва јас ќе ја сменам. Ќе ја доведам во ред. Јас сум лепак за курви, ама и лек сум за курви. Еднаш кога на мене ќе се закачат после нe можат да се откачат. Јебига што да правам слаб сум на лепота. Кога ќе посакам нешто морам да го добијам, па така и неа а после ќе видиме, јас само да ја освојам а после ќе се смени приказната. Не сум раат ако имам пек на срцето, ќе ми остане мерак засекогаш. Ајде кажавме се што имавме залудно е веќе да се пишува. Она што сакав беше некој да ми каже совет и тактика како можам да и го привлечам вниманието. Уште од почеток кажав, не дојдов да барам совет дали да продолжам со неа или не, тоа сам го одлучив. Ама сепак смислив една тактика од денес ја почвам. Ќе се вратам да ви ги кажам резултатите. Држете ми среќа. Ајде останете ссо здравје. LOG OUT!!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Само напред брат, смени ја...

M

Muranyi

Гостин
На темава постојано се јавуваат очајници и патетични лица кои пред се,немаат желба самите на себеси да си помогнат.Како да му помогнеш на таков човек прашање е сега?

• Војник •

БОРБА ТЕ ЧЕКА!
Член од
6 април 2011
Мислења
457
Поени од реакции
1.263

Друже таа можда само е заинтересирана во тебе оти си од Германија, барем така јас разбрав. Па уште прашала кој е тој со тебе, дали си свесен па што ќе ти прави ако си со неа во Германија? Батали такви, џабе е најубава кога има карактер на курва.

Наместо да се замараш со таа, оди испаѓај малце со други девојки. Поздрав.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не е љубовен проблем, али ств. е мн. лошо коа ќе те укебаат за време на секс :pos::pos::pos::pos::pos:

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
сега ме збуни, ем убав и ти и другар ти, ем слаб на лепота :D
ајде ајде смени ја, верувам дека не си ни прв ни последен шо ќе ја менува :pos:, таквото од лулка до дупка си останува исто. Едно да знаеш неможе да се мени карактер на дете од 8 години, а камоли на веќе изградена над 16 или колку и да сте години. Ако затреба рамо за плачење ќе ти организираме со Боки13 па можи и него ќе го смениш :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
сега ме збуни, ем убав и ти и другар ти, ем слаб на лепота :D
ајде ајде смени ја, верувам дека не си ни прв ни последен шо ќе ја менува :pos:, таквото од лулка до дупка си останува исто. Едно да знаеш неможе да се мени карактер на дете од 8 години, а камоли на веќе изградена над 16 или колку и да сте години. Ако затреба рамо за плачење ќе ти организираме со Боки13 па можи и него ќе го смениш :)
Абе уживај ти, он е магнет за такви. Реформатор..

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.434
Поени од реакции
5.888
Лелеле заборавив да пишам на темава.Ви текнува на мојот проблем со бомбата
Јас одам да купам топло чоколадо од кафемат во школо и јас онака се вртам и кога гледам ''бомбата'' ме гледа баш во очи и ми прати насмевка исто и јас го направив тоа.Значи цело време кога ќе поминам низ ходници ме гледа ми праќа насмевки незнам што се случува:confused:

M

Muranyi

Гостин
Лелеле заборавив да пишам на темава.Ви текнува на мојот проблем со бомбата
Јас одам да купам топло чоколадо од кафемат во школо и јас онака се вртам и кога гледам ''бомбата'' ме гледа баш во очи и ми прати насмевка исто и јас го направив тоа.Значи цело време кога ќе поминам низ ходници ме гледа ми праќа насмевки незнам што се случува:confused:
Потполно те разбирам на што мислиш и што всушност ти се случува.Твојата случка ме наврати во средношколските денови и слична ситуација,после која веќе ништо не беше исто во врска со жените и научив вредна лекција.Имено,бев излезен со друштво од средно во една од скопскиве дискотеки,бевме строго машко друштво,веројатно така бевме договорени.Карши мене седеше анѓел,најубавата од сите,од оние анѓели кои ти предизвикуваат кнедла во грлото,нозете ти се отсекуваат а гласот ти се истенчува и почнува да ти трепери.Забележав дека анѓелот гледа во мене и ми се потсмевнува,а мене срцето ќе ми експлодираше во секој момент.Почнав и јас да и фрлам погледчиња и така едно време се шмекавме.Јас ја гледав,таа ме гледаше;јас ја гледам,таа ме гледа и ми се смешка;повторно ја гледам и таа ми возвраќа и така некое време јас гледам она гледа јас гледам она гледа јас гледам и она си отиде:facepalm:

Не знам да ти кажам што се случува,но ако не отидеш да воспоставиш контакт никогаш и нема да дознаеш.Еве јас ден денешен не знам што сакаше анѓелот од мене.Затоа не чекај,собери мудата и оди запознај се со девојчето.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Потполно те разбирам на што мислиш и што всушност ти се случува.Твојата случка ме наврати во средношколските денови и слична ситуација,после која веќе ништо не беше исто во врска со жените и научив вредна лекција.Имено,бев излезен со друштво од средно во една од скопскиве дискотеки,бевме строго машко друштво,веројатно така бевме договорени.Карши мене седеше анѓел,најубавата од сите,од оние анѓели кои ти предизвикуваат кнедла во грлото,нозете ти се отсекуваат а гласот ти се истенчува и почнува да ти трепери.Забележав дека анѓелот гледа во мене и ми се потсмевнува,а мене срцето ќе ми експлодираше во секој момент.Почнав и јас да и фрлам погледчиња и така едно време се шмекавме.Јас ја гледав,таа ме гледаше;јас ја гледам,таа ме гледа и ми се смешка;повторно ја гледам и таа ми возвраќа и така некое време јас гледам она гледа јас гледам она гледа јас гледам и она си отиде:facepalm:

Не знам да ти кажам што се случува,но ако не отидеш да воспоставиш контакт никогаш и нема да дознаеш.Еве јас ден денешен не знам што сакаше анѓелот од мене.Затоа не чекај,собери мудата и оди запознај се со девојчето.
Тие гледањата некогаш се и само за забава. :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.910
Поени од реакции
11.254
Крај краева poke-ни ја на фејсбук дур те гледа така длабоко, во истиот момент, после касно ќе биде

C

Castiel

Гостин
Eден совет до момците...ова мене ми уништи доста врски ама конечно сфатив што е проблемот...

Кога сте во врска или одите кон тоа со некоја девојка не се обидувајте во никој случај да ја контролирате. Нешто полошо од тоа нема. Со самото тоа покажувате колку немате верба не во нејзе туку во самиот себе. Покажувате дека не верувате дека можете да ја задржите. И потоа вашата несигурност се манифестира со контролирање и нервирање. Не викам дека треба слепо да се верува ама сепак. Нема нешто полошо за гледање од несигурен дечко.

Нема потреба да бидете љубоморни на нејзините машки другари. Иако скоро секогаш има некој од нив што е тајно заљубен во неа ама сепак имајте малку доверба. Покажете го тоа. Доколку она се чуствува сигурна со вас и гледа дека сте сигурен нема ништо да направи. Ама доколку заради глупотси и банални работти почнете да се расправате покажувате несигурност и тоа ја тревожи девојка. Несвесно ја оттуркувате подалеку од вас.

Доколку сака да искочи само со другарки дозволете го тоа. Не мора да е 24 со вас. Башка тоа ќе е добро за вашата врска. И девојката малку ќе биде поопуштена кога ќе искочи со другарките. Нема ништо лошо тука. Пак бидете сигурен во самите себе дека доволно сте се покажале за да не давате причина она нешто да направи со некој друг.

И не напињајте за некои работи . Кога ќе сакате да направите нешти или па независно доколку се работи за нешто што сакате да дознаете од нејзе а она не се чуствува моментално комотно за тоа не напињајте. Еднаш да прашате е доволно. Кога ќе е спремна сама ќе ви каже.

Во никој случај не ни помислувајте да и забраните нешто. Со тоа само повеќе ќе и дадате желба да го направи тоа. Забранетото овошје е најслатко. Доколку бидете искулирани и само кажете дека ви смета но не и забранувате да го прави тоа самата ќе увиди и ќе престане.

Најбитно од се ...без разлика дали одите кратко или па одите доста долго време секогаште покажувајте ја вашата љубов кон нејзе. Не мора да е празник или па некој годишнина за да го покажете тоа.И нема потреба секад да е нешто специално. Некога и мал гест е доволен.

се надевам дека овие совети ќе помогнат некому бидејки ја ги правев сите овие грешки. но полека учам од нив. Верувајте нешто полошо од очаен и несигурен маш нема. Таква слика не е убаво да се гледа а уште помалку вие да сте тоа. Имајте верба во себе за да може и некој друг да има верба во вас.

Kajgana Shop

На врв Bottom