Не мислам, сигурен сум.
--- надополнето: 21 септември 2013 во 14:09 ---
a jas sum siguren deka moze.
Не мислам, сигурен сум.
--- надополнето: 21 септември 2013 во 14:09 ---
a jas sum siguren deka moze.
Писмо нема да ти стигне , бидејќи мислам дека писма не испраќаат (чиста манипулација) јас имам неколку барања и ниту едно не стигна.Имав и проблем со верификација на банкарска девизна сметка , во Стопанска банка не дозволуваат бидејќи без испратена фактура од компанија се водело како перење на пари.Верификација направи само со кредитна картичка и не повлекувај многу пари наеднаш ќе имаш проблемиНекој да ми кажи како да ја верификувам адресата на манибукерс. Ми пишаа дека ќе ми пратат писмо дома со код ама нема стигнато. Им пишав и ми рекоја да им пратам извештај од банка или сметка каде се гледа мојата адреса. Пратив и пак ништо. Дали воопшто треба да ја верификувам или само виза картицата треба? Некој што знае нека ми помогни.
Поздрав
Значи ако направам само верификација на картичка ке можам да повлекувам пари така? А адресава да си стои дека не ми е верификована?Писмо нема да ти стигне , бидејќи мислам дека писма не испраќаат (чиста манипулација) јас имам неколку барања и ниту едно не стигна.Имав и проблем со верификација на банкарска девизна сметка , во Стопанска банка не дозволуваат бидејќи без испратена фактура од компанија се водело како перење на пари.Верификација направи само со кредитна картичка и не повлекувај многу пари наеднаш ќе имаш проблеми
Поздрав
Дали некој има искуство со манибукерс?
што е потребно за да се прават трансакции (upload и withdraw)
и колку се сигурни?
Да, пази само кога ќе ти префрли од картицата пари ќе ти стаса порака колку ти земало, да речеме ти земало 1.10 евра тоа ти е пин, и кога ќе ти побара за верифицирање на картичката мора точно оваа сума да ја напишеш, колку ти префрлило од картицата на скрилот. И да ќе можеш да депонираш и повлекуваш пари.Вака,јас имам виза електрон картичка од стопанска скопска банка,
треба да ја регистрирам картичката и тоа е тоа?
преку неа ќе можам да депонирам и да повлекувам пари?
Вака,јас имам виза електрон картичка од стопанска скопска банка,
треба да ја регистрирам картичката и тоа е тоа?
преку неа ќе можам да депонирам и да повлекувам пари?
Сега се јавив во стопанска во контакт центарот ми рече дека не може,имало посебна виса интернет картичка,изгледа ќе треба да земам картичка од тутунскаЈас користам иста таква картичка, но од Тутунска. За Стопанска незнам како стојат работите, но мислам дека не би требало да имаш проблем при користењето.
Сега се јавив во стопанска во контакт центарот ми рече дека не може,имало посебна виса интернет картичка,изгледа ќе треба да земам картичка од тутунска